365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss

De 10 viktigaste accessoarerna för välklädda män | Maj 2024

I maj tar herraccessoarerna en sofistikerad vändning. Oavsett om du förbereder dig för ett sommarbröllop, en polomatch eller för att stoppa ett ont genis planer på världsherravälde, kommer de här 10 oumbärliga accessoarerna visa prov på din förfinade smak och känsla för detaljer.

1 De 10 viktigaste accessoarerna för välklädda män | maj 20241.1 1. sidenslipsar1.2 2. manschettknappar1.3 3. läderbälten1.4 4. ficknäsdukar1.5 5. klockor1.6 6. messenger bags i läder1.7 7. kvalitetsplånböcker1.8 8. personliga anteckningsböcker i läder1.9 9. formella strumpor1.10 10. slipsnålar

1. Sidenslipsar

En högkvalitativ sidenslips är ett måste för att ta din formella look till nästa nivå. Satsa på tidlösa mönster som ränder eller paisleys i dämpade nyanser för mångsidighet, eller våga dig på djärvare färger för att göra ett statement.

Lär dig 30 sätt att knyta en slips här.

2. Manschettknappar

Ett par snygga manschettknappar är pricken över i:et för din formella look. De ger dina ärmar det där lilla extra med den klassiska enkelheten hos silver, den subtila lyxen i pärlemor eller den distinkta strukturen hos en sidenknut.

Lär dig allt du behöver veta om manschettknappar här.

3. Läderbälten

Ett omsorgsfullt tillverkat läderbälte håller ihop din outfit och kompletterar andra läderdetaljer i din look. Se till att de matchar och håll dig till svart eller brunt för maximal kompatibilitet.

4. Ficknäsdukar

En ficknäsduk i siden ger en klick färg och personlighet till din look. Det viktigaste är kontrasten – komplettera din slips utan att matcha den till 100%.

Upptäck 52 sätt att vika en ficknäsduk här.

5. Klockor

En tunn, minimalistisk klocka med läder- eller metallarmband är höjden av sofistikering. Den är ett uttryck för stil och elegans.

Lär dig att bära en herrklocka med stil här.

6. Messenger bags i läder

I formella sammanhang signalerar en portfölj i läder av hög kvalitet professionalism och smak. Välj en klassisk design som balanserar funktionalitet med elegans.

Ta reda på vilka 7 herrväskor du inte bär… men borde.

7. Kvalitetsplånböcker

En plånbok i läder visar din uppskattning för lyx varje gång du tar fram den. Överväg RFID-blockering för att skydda din information från tekniskt kunniga bovar.

Kolla in våra 5 tips för att välja rätt plånbok för dig.

8. Personliga anteckningsböcker i läder

I en tid av digital kommunikation är personliga anteckningsböcker något som sticker ut. Ta anteckningar på jobbet eller i skolan och stå ut ur mängden av engångsartiklar, massproducerat papper och elektronik.

9. Formella strumpor

Förbise inte strumporna. Välj högkvalitativa, vadlånga strumpor i färger som matchar dina byxor eller ger en diskret, smakfull kontrast.

10. Slipsnålar

En slipsnål håller slipsen på plats och ger lite bling till din outfit. För en balanserad look, se till att den sitter mellan den tredje och fjärde skjortknappen - inte för högt, inte för lågt.

Kolla in vår ultimata guide till slipsnålar.

Att välja rätt accessoarer till en formell look handlar om att blanda tidlös elegans med personliga inslag. Investera i de här oumbärliga accessoarerna och förstärk effekten hos din formella klädsel och hela din look. Gör varje outfit minnesvärd.

För mer, kolla in våra 7 regler för att matcha herraccessoarer.