365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

BAGAGETAGAR I LÄDER

En bagagetagg i läder är en praktisk och stilfull accessoar för resenären. Med sin hållbara design och personliga touch kan du enkelt identifiera ditt bagage på flygplatsen. Lädret ger extra skydd för din personliga information, vilket gör den till ett oumbärligt föremål för alla äventyrare.

10 produkter

Lädertag till bagage - förstklassiga bagagetaggar i läder

Upptäck vårt fantastiska sortiment av lädertaggar för ditt bagage. Våra taggar i läder är inte bara praktiska utan också stilfulla och eleganta. Med en lädertag på din väska kan du vara säker på att det sticker ut på flygplatsen eller tågstationen.

Våra bagagetaggar är tillverkade i högkvalitativt läder, vilket ger dem en lyxig och sofistikerad look. De är också mycket hållbara och tål den hårda hanteringen som ditt bagage kan utsättas för under resan.

Med våra lädertaggar kan du också vara trygg med att ditt bagage är korrekt märkt med din kontaktinformation. På så sätt minskar du risken för förlorat eller förväxlat bagage.

Bagagetag i läder - hållbart och personligt märke till ditt bagage

Gör din resväska unik med vår exklusiva kollektion av handgjorda lädertagg i olika färger och stilar. Våra bagagetaggar i äkta läder kombinerar både stil och funktionalitet.

Tillverkade av slitstarkt material kommer vår lädertagg att hålla länge, oavsett hur ofta du använder dem eller hur många äventyr de får följa med på. Detta gör dem till ett pålitligt val för att identifiera ditt bagage på flygplatser, tågstationer och hotell.

Våra lädertaggar är också utformade med omsorg om detaljer och erbjuder tillräckligt med utrymme för att skriva din kontaktinformation tydligt. På så sätt kan du vara säker på att ditt bagage alltid hittar tillbaka till dig om det skulle gå vilse under resan.