Fri frakt på allt | Slutar om:

00:00:00

Fri frakt på allt

Slutar om:

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Gratis standardfrakt för alla beställningar-
Kontakta Oss

Alla hjärtans dagpresenter åt honom

Från danskdesignade klockortill ringar, halsband och armband, hitta en present åt honom på Alla hjärtans dag som betyder något.

Åh, Alla hjärtans dag. Firandet av kärlek, tillgivenhet och romans... och din chans att visa honom hur tursam han är att ha dig! Oavsett om du shoppar för en partner som är en välklädd businessman eller en älskvärd soffpotatis som mest hänger i lägenheten hela dagen, den viktigaste presenten är den tid ni spenderar tillsammans.

Men låt oss vara ärliga... tid tillsammans är bra, men vem vill inte bli lite bortskämd 14 februari? Det är där vi kommer in i bilden.

Från personliga klockor och displaylådor till danskdesignade ringar, är det här våra förslag på vad du ska ge på Alla hjärtans dag. Och här är ett tips från tjejerna på vårt kontor... ge honom en present några dagar innan den 14:e som en liten påminnelse att köpa något åt dig! Eller ge det med en önskelista som en mindre diskret påminnelse.

Och för killarna som firar SAD (Single Awareness Day), ignorera det romantiska här nedan och bingea välförtjänade accessoarer istället.

1 Alla hjärtans dagpresenter åt honom1.1 Alla hjärtans dagklockor1.2 Skydda hans klocksamling på alla hjärtans dag1.3 Köp något unikt till alla hjärtans dag med graverade smycken1.4 Presentidéer för honom som alltid funkar på alla hjärtans dag1.5 Historien kring alla hjärtans dag: versionen du kan prata om på festen

Alla hjärtans dagklockor

Det finns uppenbara presenter för män på Alla hjärtans dag – plånböcker,halsdukar, och till och med necessärer är något man tänker på. Men om han inte behöver något av det? En klocka är ett bra sätt att dra till sig hans blickar och påminna honom om hur värdefull tiden ni spenderar tillsammans är. Du kanske behöver berätta det sistnämnda för honom.... han kan vara helt hypnotiserad av den nya klockan.

Du kan välja allt från klassiker som pilot- och månfasklockor till fickur. För den mer modémedvetne, kolla in våra automatiska skelettklockor. Letar du efter en klocka som både är unik och smakfull? Upptäck en 24-timmasklocka med endast en visare. Vi är säkra på att ni båda kommer se på tiden på ett annat sätt efter det.

Om det är en ny relation och du inte är riktigt säker på att fästa dig med en klocka men ändå inte vill nöja dig med en chokladask... ta en titt på klockarmband. Det är ett lätt sätt att låta honom veta att du tänkte på honom utan att spendera för mycket och skrämma bort honom. Plus att du äntligen kan få hans klocka att matcha hans skor. Win-win.

Skydda hans klocksamling på Alla hjärtans dag

Vad händer om du gav honom en klocka förra Alla hjärtans dag? Eller om han har en som han älskar och inte ens tänker ta av sig? För honom föreslår vi en klocklåda.

Oavsett om han behöver en som håller 3 eller en som är stor nog att kunna visa upp 20, är en klocklåda som present ett sätt att visa att du gjorde det lilla extra den dagen. Och att du vet hur viktig hans klocksamling är för honom.

Klocklådar och displaylådor passar pojkvänner, pappor, bröder, bästa vänner, makar och till och med din favoritkollega. Från roterande askar till resefodral, du behöver aldrig oroa dig att ge dem alla samma sak.

Köp något unikt till Alla hjärtans dag med graverade smycken

När du personaliserar hans present, förvandlar du det från en vanlig present till något minnesvärt. Och det påminner honom (igen!) om hur bra du är och hur du gjorde något extra för att göra hans Alla hjärtans dagpresent speciell.

Och det är inte bara slipsnålar och ID-brickor som du kan göra personliga. Prägla hans initialer på ett nytt läderbälte eller köp en korthållare i rostfritt stål med gravyr.

Vill du att han aldrig igen ska glömma er årsdag? Gravera in det på klockans baksida så han alltid kommer minnas... eller åtminstone inte har en ursäkt att glömma det.

Finns det någon annan present som är mer synonymt med Alla hjärtans dag utom smycken? Kanske choklad och blommor... men smycken är där uppe på toppen. Vissa män använder den romantiska dagen för att fria. Tyvärr kan vi inte förutse framtiden och har ingen aning om vad han kommer göra 14 februari. Tyvärr.

Vad vi kan göra är att introducera dig för ett underbart utbud herringar tillgängliga i titan,keramik, sterlingsilver och rostfritt stål. Från ringar med naturstenar till signetringar som bara ber om att bli graverade. Du kommer säkerligen hitta något som passar hans stil och historia.

Och vem säger att inte du kan fria till honom? Shoppa ringar i rostfritt stål som är perfekta för att lova en livstid tillsammans.

Kanske du gillar det, men inte är redo att sätta en ring på det. Om det är du, då finns det hur många val som helst ur vårat utbud av halsband tillverkade i silver- och guldfärgat rostfritt stål och handgjorda armband med polerade naturstenar.

Vill du göra den här Alla hjärtans dagpresenten extra personlig? På utvalda produkter kan du gravera era namn, initialer, ett särskilt datum eller ett hemligt meddelande som betyder något för er båda.

För kontorsarbetaren som spenderar sina dagar i kostym kan du kolla in manschettknappar som kan graveras. De kommer i flera stilar, former och färger. Perfekta presenter för andra män i ditt liv med. Vem vill inte ha lite extra kärlek och uppmärksamhet på Alla hjärtans dag?

Presentidéer för honom som alltid funkar på Alla hjärtans dag

För mannen som är svår att handla åt har vi gjort en enkel lista med presentidéer som alltid funkar och som han kommer älska att få på Alla hjärtans dag.

 • Armband - Ett armband är ett bra val om ni bara dejtat ett litet tag. Vårt utbud har alternativ från svart som passar allt till
  manschettarmband i rostfritt stål som gör ett riktigt statement.
 • Läderväskor - Om ni har varit tillsammans i en evighet, då kan du tänka på att köpa en läderväska. Från
  axelremsväskor till alltid praktiska
  ryggsäckar, våra väskor har seignats att vara starka och klara av hans dagliga rutin och hålla formen. Oavsett om det är morgonpendling till kontoret eller när han ska till gymmet. En
  mångsidig väska håller enkelt det han behöver på plats och lättillgängligt när han behöver det.
 • Strumpor & kalsonger - Vi vet att de här 2 inte är presenter som du vill få honom att dåna över men lita på oss... han kommer uppskatta uppgraderingen och faktiskt använda presenten!
 • Rak & skäggkit - Få din man att se bra ut och lukta gott med helnaturliga produkter och dofter så som maskulint sandelträd och ceder.
  De här presenterna kan han använda för evigt och alltid tänka på dig.
 • Kostymaccessoarer - Från pappor och bröder till partners och älskare, du kan inte slå en klassisk perfekt present som en
  slips eller
  bröstnäsduk. Och tro inte att du behöver välja något för traditionellt heller. Hjälp honom höja sin stil med flamboyanta falmingos eller fasliga hajar.
 • Plånböcker - Vi sade att de alltid funkar, eller hur? Jag är säker på att han finns där ute, men vi har aldrig träffat på en kille som inte behöver en
  plånbok,korthållare eller
  sedelklämma någon gång i livet.

Oavsett vad du ger din älskade på Alla hjärtans dag, kom ihåg att det inte handlar om hur mycket pengar du spenderar. Om de betyder något för dig, då kommer de veta det för hur du behandlar dem varje dag under året. Med det i åtanke, gå och gör hans Alla hjärtans dag till en dag som är värd att minnas.

Historien kring Alla hjärtans dag: Versionen du kan prata om på festen

 • Alla hjärtans dag kommer troligen från en romersk festival som kallades Lupercalia – en fertilitetsfestival som innehöll djuroffer, berusning, nakenhet och smisk. Enligt legenden drog singelmän en kvinnas namn ur en urna för att vara partner med under ett år efter festivalen
 • Påve Gelasius satte kläder på högtiden i ett försök att kristianisera den. Och 14 februari blev officiellt S:t Valentins dag
 • Den katolska kyrkan erkänner 3 olika S:t Valentin. Alla var heroiska och satte kärlek och att hjälpa andra över sina egna liv... de blev martyrer på grund av det
 • Den äldsta Alla hjärtansdagkortet är en dikt skriven 1415 av Karl, hertigen av Orleans, till sin fru medan han satt inlåst i Towern. I dikten erkänner han att vara "kärlekssjuk." Om du är inlåst i Towern kan du förlåtas för att vara melankolisk
 • Esther A. Howland sålde det första massproducerade Alla hjärtans dagkortet under 1840-talet i USA
 • Alla hjärtans dag är den andra största högtiden då kort skickas. Den största är julen
 • Du kanske känner till att Amor är en naken kerub som skjuter pilar på framtida älskare, men den romerska guden har sina rötter i grekiska mytologin från den grekiska kärleksguden Eros. Enligt grekiska poeter var han en väldigt stilig man med en kropp värd att avundas. Någonstans på vägen blev han ett rundlagt barn. Vi är glada att verkligheten inte funkar på samma sätt