Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

VITA SLIPSAR

En vit slips för män är en stapel i alla garderober. Vi har ett brett utbud av slipsar i olika material och stilar, från klassiska till moderna. En vit slips är en tidlös accessoar som passar till alla tillfällen, från bröllop till affärsmöten. Våra slipsar är tillverkade av högkvalitativa material och är bekväma att bära hela dagen. Beställ din vita slips idag och ge din outfit en elegant touch.

kr
kr
23 produkter

Vit slips för begravning

Ett besök på en begravning kräver en stilren och respektfull outfit. Vårt sortiment av vit slips begravning har ett utbud av slipsar som passar perfekt för detta tillfälle. Våra slipsar är tillverkade av högkvalitativa material och har en enkel men elegant design. En vit slips är en traditionell accessoar för familjemedlemmar att bära på begravningar och vi har ett brett utbud av stilar och material att välja mellan. För att fullända din outfit för en begravning är en vit slips en viktig detalj som ger uttryck för ditt stöd och din respekt för den avlidne. Beställ din slips idag för att visa din beundran och medkänsla.

Vit slips för eleganta tillfällen

En vit slips är en enkel men elegant accessoar som passar till alla typer av eleganta tillfällen, från bröllop till gala. Vårt sortiment av vit slips har ett brett utbud av stilar och material, från klassiskt siden till modern textur. Våra slipsar är perfekt för att ge din outfit en touch av stil och elegans. En vit slips är en tidlös accessoar och är ett måste i varje mans garderob. Så oavsett om du vill skilja dig från mängden eller bara lägga till en elegant touch till din outfit, är en vit slips det perfekta valet. Beställ din slips och gör dig redo att imponera.