Solglasögon | Köp 2 och spara 20%

Solglasögon | Köp 2 och spara 20%

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 449 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

GULA SLIPSAR

Ge din outfit en touch av elegans med en gul slips. Våra slipsar är tillverkade av högkvalitativt material och har en perfekt passform. Oavsett om du ska på bröllop eller en affärslunch, så kommer vår gul slips att göra dig till den mest välklädda personen i rummet.

18 produkter
18 produkter

Slips gul – perfekt för att ge din outfit en elegant touch

Vår kollektion av gul slipsar ger en sofistikerad och elegant touch till din outfit. Tillverkade av högkvalitativt material med perfekt passform. Varje slips är unik och utformad för att ge dig en stilren och elegant look som garanterat kommer att imponera.


Elegant och stilren med vår gula slips

Ge din outfit en touch av elegans med våra gul slipsar. Oavsett om du ska på en formell tillställning eller vill addera lite extra elegans till din vardagslook - vår gul slips är det perfekta valet. Med dess mjuka och snygga drapering ligger den bekvämt på kragen och garanterar att du ser elegant och stilren ut oavsett tillfälle.