20% på alla smycken

00:00:00

20% på alla smycken

Utgår snart

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

GULDFÄRGADE SLIPSAR

Ge din outfit en touch av elegans med våra guld slipsar. Våra slipsar är tillverkade av högkvalitativt material och har en glänsande yta som garanterat kommer att få dig att sticka ut från mängden. Perfekt för både formella och informella tillfällen, våra guld slipsar är ett måste för varje stilmedveten man.

kr
kr
18 produkter

Slipsar i guld - för en touch av elegans

Ge din outfit en touch av elegans med våra slipsar i guld. Tillverkade av högkvalitativt material och med en glänsande yta, kommer våra slipsar garanterat att få dig att sticka ut från mängden.


Ett måste för varje stilmedveten man, våra guldslipsar är perfekta för både formella och informella tillfällen. Dessa slipsar ger ett sofistikerat och stilrent utseende som får dig att skilja dig från mängden.


Minimalistiskt stilfullt - guld slipsar

Fånga allas uppmärksamhet med våra minimalistiska slipsar i guld. Dessa slipsar har en glansig yta och en elegant design som ger dig en sofistikerad stil.


Med guld slipsar från oss, kan du enkelt ta enkla kläder och göra dem till något unikt och speciellt. Ett mångsidigt och snyggt val för alla tillfällen, vår kollektion av guld slipsar är det som förlänar din klädsel med en elegant touch.