365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

ORANGEA SLIPSAR

Höj din stil med vårt utbud av herraccessoarer och smycken i de senaste trenderna och tidlösa klassiker. Vill du ha en färgklick i din klädsel? Vi har en orange slips som ger det där lilla extra till din klädsel. Från eleganta läderarmband till manschettknappar som gör ett statement, vi har allt du behöver för din klädsel. Shoppa nu och upptäck den perfekta accessoaren för att runda av din slips.

kr
kr
17 produkter

Slående slips i orange färg som får dig att sticka ut

Sätt en personlig prägel på din klädsel med våra slips i orange färg.


Dessa slipsar i varma och lockande orangea nyanser är det perfekta valet för dig som vågar sticka ut och visa din kreativa sida.


Inte nog med att de rika och livfulla färgerna får dig att sticka ut från mängden - de kommer också att ge dig en styrka och självförtroende som kommer att vända huvuden överallt.


Vare sig du letar efter en slips i orange att pryda din hals på en viktig affärslunch eller för att bära på jobbet, så har vi något som kommer att passa dig perfekt.


Känn dig självsäker och elegant när du väljer vilken slips i orange som passar dig bäst.


Ta chansen att piffa upp din stil och stå ut som den modiga och självsäkra individ du är!

Orange slips - Förvandla en vanlig outfit till något minnesvärt

Väck liv i din formella eller jobbklädsel med hjälp av en orange slips.


Dessa fantastiska accessoarer kommer inte bara att ge dig en livfull och färgstark prägel, men de kommer också att visa din passion och entusiasm överallt.


När du väljer bland vårt utbud av orangea slipsar, kommer du att upptäcka ett spektrum av mönster och nyanser som gör att du kan anpassa din look på ett enastående och personligt sätt.


Oavsett om du väljer en mjukt tonad orange eller en djärv och klar variant, så kommer vår samling av slipsar att hjälpa dig att uttrycka dig och känna dig på topp i varje situation.


Ta kommandot över din stil och gör dig redo att förvandla ditt klädsel med en fantastisk orange slips som visar ditt sant jag till alla - och dra blickarna till dig.