Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

BEIGEA SLIPSAR

Upptäck vårt sortiment av beige slipsar för män. Med en beige slips kan du enkelt lägga till en touch av elegans till din outfit. Våra slipsar är tillverkade av högkvalitativa material och finns i olika nyanser av beige. Oavsett om du ska på en formell tillställning eller bara vill klä upp dig lite extra, så har vi en slips som passar dig. Köp din beigea slips online idag och få den levererad direkt till din dörr.

kr
kr
16 produkter

Beige slips till kostym

En beige slips är den perfekta accessoaren till kostymen. Det tillför en sofistikerad touch och ger en elegant finish till din outfit.

Våra beige slipsar är tillverkade med högsta kvalitet i åtanke och finns i olika nyanser som passar till en rad olika färgscheman.

Varför inte prova vår ljusa beige slips till en marinblå kostym för en klassisk look eller använda en mörkare beige slips till en grå kostym för en mer diskret stil.

Oavsett vilken stil du väljer, kommer vår beige slips hjälpa dig att skilja dig från mängden och visa att du har stil.

Beige slips för män

En beige slips är en tidlös accessoar som varje man borde ha i sin garderob. Den passar till en mängd olika outfits och ser alltid stilren ut.

Vår kollektion av beige slipsar är tillverkade av högkvalitativa material som kommer hålla dig snygg året om. Vi erbjuder olika nyanser av beige, så du kan hitta den perfekta matchningen till din favoritoutfit.

Från bröllop till företagsmiddagar, eller bara för att klä upp dig lite extra, en beige slips är en av de mest användbara accessoarerna i en stilsäker mans garderob.

Så varför inte tryggt investera i en beige slips idag och komplettera din garderob med en elegant touch.