Tlf: 010-884 88 25
Fri frakt 1-4 vardagar
Gratis returer - 365 dagars returrätt

Ringar för män

279 produkter på lager – Leverans 1-4 vardagar

Här hittar du hela vår kollektion av herringar. Vi säljer ringar av stål, tungsten och keramik.
Du kan använda filtren här nedan, för att se ringar i en särskild storlek.
Behöver du hjälp med storleken på din nya herring? Vi har en länk till en guide, under varje enskild produkt.
Ditt val:
Nollställ alla filter
+
Färg

Grå

Svart

Brun

Vit

Stål

Guld

Röd

Orange

Grön

Blå

Stäng
Material

Keramik

Kirurgiskt Stål

Titan

Rostfritt stål

925 Sterling silver

Tungsten

Stäng
Varumärke

Lucleon

Northern Jewelry

SteelCZ

Trendhim

Stäng
Välj storlek

Omkrets/Diameter - 49 / 15,6

Omkrets/Diameter - 51 / 16,1

Omkrets/Diameter - 52 / 16,6

Omkrets/Diameter - 53 / 16,9

Omkrets/Diameter - 54,5 / 17,2

Omkrets/Diameter - 55 / 17,5

Omkrets/Diameter - 57 / 18,5

Omkrets/Diameter - 58 / 18,6

Omkrets/Diameter - 59 / 18,7

Omkrets/Diameter - 60 / 19

Omkrets/Diameter - 61 / 19,4

Omkrets/Diameter - 62 / 19,7

Omkrets/Diameter - 63 / 20,1

Omkrets/Diameter - 64 / 20,4

Omkrets/Diameter - 65 / 20,7

Omkrets/Diameter - 66 / 21

Omkrets/Diameter - 67 / 21,5

Omkrets/Diameter - 68 / 21,7

Omkrets/Diameter - 70 / 22,3

Omkrets/Diameter - 72,5 / 23,1

Omkrets/Diameter - 73 / 23,2

Omkrets/Diameter - 75 / 23,9

Stäng
Pris
kr
-
kr
Använd
Sortera efter:
279 varor funna
Ett ögonblick..

Få rabatt och inspiration varje vecka

  • - Upp till 40% rabatt på nya kollektioner
  • - Ta del av Europas mest inspirerande “veckans look”
  • - Exklusiva rabatter till prenumeranter på upp till 50%

...och ännu mer direkt till din inkorg 1-2 gånger i veckan.

Kan sägas upp när som helst

highfive

Oh, yeeah! Du har tagit ett klokt beslut!

Du kan vänta dig det första mailet inom några dagar.

email-bg

Ringar Herr

Ringar till män är så mycket mer än bara en vanlig vigselring. I dag finns det herr-ringar i många olika material, och ännu fler olika utföranden. På Trendhim säljer vi herringar online i en rad olika material, och här nedan hittar du en kort genomgång av varje enskilt material. Alla våra ringar är självfallet nickelfria.

Under alla våra ringar för män, kan du se ringens bredd under rubriken “mått”. Den allra vanligaste bredden på ringar man hittar är mellan 6-8mm. Normalt väljer man en något smalare ring som vigselring, där 6mm är den populäraste storleken, och en lite bredare ring, till exempel 8mm, om man ska bära ringen på pekfingret eller som tumring.

Stålringar

Rostfritt stål framställs av järn, krom och kol. Det tillverkas i många olika kvaliteter, men hos Trendhim använder vi bara den bästa kvaliteten till våra stålringar, 316L kirurgiskt stål.
Stålringen är den vanligaste och mest populära herringen.

Titanringar

Titan är ett relativt nytt material för tillverkning av smycken. Titanringen görs i två olika kvalitéer, 90% ren titanium och 99% ren titanium. Hos Trendhim säljer vi bara den bästa kvaliteten, 99,2% ren titanium, även kallat "pure titanium". Titan har den högsta styrkan i förhållande till vikten av alla metaller.

Titan är mycket starkt, och svårare att repa än till exempel stål, men samtidigt är det också en mycket lättare metall, och otroligt behagligt att bära som ring. Titan är hypoallergeniskt, vilket innebär att det inte finns något i metallen som kan reagera på huden. Det är därför en perfekt ring för dig med allergi eller känslig hud, jämfört med andra metaller.

Silverringar Herr

Silverringar görs ofta i 925 sterling silver, det betyder att ringen innehåller 92,5% rent silver. Rent silver är alldeles för mjukt för att ensamt göra smycken av, därför gör man alltid ringarna i en legering, normalt tillsammans med koppar. Det är ett populärt val till vigsel- och förlovningsringar och är en av de mest glänsande och blanka metallerna i världen. Silver behöver putsas emellanåt, för att behålla sin blanka yta.

Ringar av Tungsten

Tungsten är 4 gånger så tungt som stål. Därför är det en mycket maskulin och solid ring för män. Tungstensringar går nästan inte att repa vid normalt användande, och förblir vackra och blanka i många år efter de tillverkats. Var uppmärksam på att några tillverkare gör tungstensringarna med kobolt, som försämrar kvaliteten. Alla ringar av tungsten hos Trendhim är självklart utan kobolt.

Keramikringar

Keramik är ett otroligt lätt material, och inte en metall som de övriga. Då keramik inte är en metall, är det hypoallergeniskt, och helt perfekt för dig som är allergisk mot olika metaller, eller har känslig hud.. Keramiska ringar är oerhört tåliga, och mycket svåra att repa.

Guldringar till män

Hos Trendhim säljer vi inga ringar i äkta guld. Däremot säljer vi guldfärgade herringar av kirurgiskt stål och titan. Guldringar används oftast som vigselringar, och anledningen är troligen att det är mycket tradition och symboliskt värde, sedan många år tillbaka, att ha en guldring som vigselring. Guld är ett förhållandevis mjukt material, så det är enkelt att ändra storleken vid ett senare tillfälle. Herrns ring i guld bör putsas då och då.

Du kan också få en herring i vitguld, som är en legering av guld. Ringar av vitguld är belagda med ett tunt skikt rhodium, som påminner lite om platina, vilket är det som ger vitguldet sin blanka färg. Rent vitguld är nämligen en aning gråaktigt.

Guide för Ringstorlek

Ringstorlekarna anges i Sverige som omkrets i mm. Hos Trendhim skriver vi storlekarna i både omkrets och diameter, till exempel "60 / 19". Vet du inte vilken storlek du har, rekommenderar vi följande metod för att själv mäta den.

1. Linda en bit snöre runt fingret. Se till att det sitter tight, och det ska gärna vara så tunt som möjligt.
2. Rita ett streck tvärs över snöret på fingret.
3. Mät avståndet mellan strecken på snöret. Detta är din omkrets i mm. Får du t.ex. 60mm, ska du ha storleken "60 / 19".

Moderna ringar till män

Herringar är idag mycket mer än enkla, släta ringar. Modeller som dödskalleringar, ringar med zirkoner, herringar med stålwire, härskarringen från Sagan om ringen och generellt svarta ringar, är några av de populäraste modellerna nu för tiden. Det finns verkligen möjlighet att vara kreativ, och dagens moderna teknologi gör det möjligt att tillverka ringar som är långt mer unika än för bara 10 år sedan.