Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss

7 MÅSTEN FÖR MÄN

LYXIGA KOSTYMACCESSOARER

Kvalitetsaccessoarer gör det enkelt att höja stilen till nya nivåer. Att klä sig lyxigt är ett perfekt sätt att sticka ut i mängden av hastigt ihopsatta outfits på formella evenemang.

I den här guiden tipsar vi om de 7 kostymaccessoarer du ska lägga lite extra pengar på, och hjälper dig att matcha blinget i din sofistikerade look.

1 7 måsten för män 1.1 Slipsar1.2 Slipsnålar1.3 Ficknäsdukar 1.4 Bälten1.5 Flugor1.6 Manschettknappar1.7 Kavajnålar1.8 Matchande set

SLIPSAR

Alla män behöver några såna här i sin garderob, redo att tas fram när situationen kräver det.

För en robust men lyxig textur som placerar dig i en liga för sig, välj en slips i kashmir och ull. Den ger dig en avslappnad look med en sammetslen touch.

Om du är ute efter nåt lite mer traditionellt är en sidenslips ett säkert kort. Siden är ett mjukt och slitstarkt tyg som inte skrynklar sig och som ger din look en tidlös finish. Den bibehåller sin form och får dig att se proper ut oavsett hur sent det är eller hur många öl du druckit.

SLIPSNÅLAR

Slipsar lever sitt eget liv. Oavsett om det är på grund av vinden eller dina fantastiska danssteg, tenderar de att blotta skjortknapparna i värsta tänkbara ögonblick. Därför är slipsnålar en nödvändighet.

För en tidlös och elegant look, välj en tunn slipsnål i 925 silver. Om du letar efter nåt i en varmare färg kan en slipsnål i 14k guldpläterat sterling silver inte misslyckas.

Slipsnålar med naturstenar ger din outfit en garanterat unik touch.

FICKNÄSDUKAR

Utan den känns din outfit ofullständig. Ficknäsduken är en subtil men effektfull accessoar som får hela din look att gå ihop.

Vi rekommenderar siden för att uppnå bästa möjliga lyster och textur. Siden håller formen bra, skrynklar inte och är väldigt hållbart. Välj en med kypertbindning för den där karaktäristiska texturen som ger din look en extra dimension.

Om du föredrar något med ett unikt tryck kan du välja en slät ficknäsduk med ett paisleymönster eller blommigt tryck.

BÄLTEN

Du kan inte bära accessoarer som ett proffs utan ett högkvalitativt läderbälte. Det binder samman allt annat läder i din outfit - skorna, klockarmbandet, väskan och så vidare.

Vad gäller lyx är det inget som slår ett bälte i full grain-läder. Svart och brunt är färgmåsten för att hålla alternativen öppna, och alla utvecklar de en rik patina och anpassar sig till din kropp över tid. Full grain-läder är den högsta kvaliteten på läder - en bra långsiktig investering.

FLUGOR

Från att ha varit en symbol för elegans är flugan nu en självklarhet i mer avslappnade looks. För en perfekt blandning av sofistikering och personlighet kan det inte gå fel med en sidenfluga du knyter själv.

För en mer distinkt look är träflugor ett garanterat sätt att skapa uppmärksamhet.

MANSCHETTKNAPPAR

Manschettknappar gör en enorm skillnad för din look. Gråbrunt rostfritt stål för en mörkare ton, och guld tillför en uppfriskande lyster. Klassiska manschettknappar i 925 silver är enkla och tidlösa. Sterling silver misslyckas aldrig med att leverera klass åt en outfit.

Ifall du känner dig mer vågad kan manschettknappar med inslag av natursten ge din look en unik textur. Interaktiva manschettknappar med mekaniska urverk eller roterande propeller kommer definitivt att starta konversationer.

KAVAJNÅLAR

En kavajnål är ett fantastiskt sätt att knyta ihop din look. Matchande slipsnål, manschettknappar och kavajnål = ren perfektion. För en tidlös look finns det inget bättre än guldpläterat sterlingsilver.

Pärlemor och naturstenar ger en distinkt textur, men det finns kavajnålar i en mängd olika uttrycksfulla stilar.

MATCHANDE SET

Förmatchade set ger dig felfritt matchade kostymaccessoarer, vilket gör att du slipper gissa dig till hur du ska lyfta din formella look.