Fri frakt på allt | Slutar om:

00:00:00

Fri frakt på allt

Slutar om:

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Gratis standardfrakt för alla beställningar-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SPORTSOLGLASÖGON

Sportsolglasögon för män är bra för mer än bara sportaktiviteter. Deras omkringgivande och lätta design samt passform gör de praktiska för alla tillfällen som kräver att solglasögonen sitter kvar. I vårt ständigt växande utbud av stilar innehåller allt från bikersolglasögonen till polariserade sportsolglasögon – shoppa och se hur det känns att ha solglasögon som sitter säkert.

kr
kr
16 produkter

VILKA ÄR DE BÄSTA SOLGLASÖGONEN NÄR MAN SPORTAR?

`Det bästa paret solglasögon för sportaktiviteter är det par som sitter kvar på ditt ansikte. Oavsett om du springer, cyklar, vandrar eller spelar tennis, det sista du vill är att solglasögonen glider av.

Vårt särskilt utvalda utbud av sportglasögon kommer med lätta men starka bågar. De flesta modeller ger en omslutande passform som skyddar dina ögon helt mot skadliga UVA- och UVB-strålar, vinden och bländning. Redo att tackla det där triatlonet? Vi har solglasögonen... allt du behöver är viljan!

WRAPAROUND-SOLGLASÖGON

Det är den omslutande formen som finns på solglasögon som definierar dem och ger dem fördelar framför andra solglasögon. Vissa wraparound sportsolglasögon kommer med ett helglas istället för de klassiska 2 glasen (som i vanliga solglasögon). Förutom glasen kommer du märka att bågar med fulla bågar och halvbågar.

Halvbågar kommer med ett band över ögonbrynen som håller glasen på plats. Den här stilen ger ett klarare synfält utan att bågarna stör sikten. Den ger obruten perifersyn och låter dig koncentrera dig på banan framför dig. Du kommer ofta hitta den här stilen för löpsolglasögon och cykelsolglasögon..

Wraparound sportsolglasögon skyddar även mot periferljus. Pröva ett par och du kommer märka att till skillnad mot vnaliga solglasögon så skyddar de ögonen på sidorna. Det kommer minska ögonansträngning och skydda den känsliga huden runt ögonen mot solens skadliga strålar.

Shoppa vårt utbud av splittersäkra polykarbonatglas. Dessa är stöttåliga och gör sportaktiviteterna mycket säkrare.

BIKERSOLGLASÖGON

Vi erbjuder ett utbud av motorcykelglasögon och bikersolglasögon för wannabe-bikers och motorcykelentusiaster. De kommer med mjukt skumskydd på insidan för att förhindra att damm, smuts och vinden skadar dina ögon och påverkar din syn.

POLARISERADE SPORTSOLGLASÖGON

Om det någonsin fanns ett behov för polariserade glas, då är det i ett par sportsolglasögon för män. Polariserade glas har designats för att eliminera bländande ljus från vatten, snö, vägen eller motorcykeln framför dig, etc. Eftersom sportsolglasögon och motorcykelglasögon används för sport så är det klart att dessa ska minska bländningen.

Kombinera polariserade glas med UV-skydd och du får ett säkert sätt att njuta av din hobby.