20% på alla smycken

00:00:00

20% på alla smycken

Utgår snart

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

VITA FLUGOR

Låt din stil stråla med vårt utbud av herraccessoarer och smycken, bland annat den här vit fluga som du bara måste ha. Vårt utbud av högkvalitativa accessoarer höjer din stil, från klassiska till moderna. Oavsett om du klär upp dig för ett särskilt tillfälle eller om du vill få en sofistikerad känsla i din vardagsklädsel, vår vita fluga är den perfekta avrundande detaljen. Tillverkad i permiummaterial och detaljerat designad, våra accessoarer är gjorda att hålla länge och imponera på sin omgivning. Shoppa vårt utbud och upptäck den perfekta vita fluga till din stil.

kr
kr
24 produkter

Lyft din stil med en vit fluga till din kostym

Förvandla din outfit från vardaglig till elegant med en vit fluga till din kostym.


Dessa sofistikerade accessoarer passar perfekt för en mängd olika tillfällen, från bröllop till formella arbetsfester.


En vit fluga till kostym ger en lyxig och smakfull stil, vilket gör att du sticker ut från mängden och får komplimanger för din klädsel.


Varför nöja sig med en vanlig slips när du kan höja din stil med en vit fluga? Gör ett varaktigt intryck.


Kolla igenom vårt sortiment av snygga och högkvalitativa vita flugor i en mängd olika stilar och material för att hitta den perfekta flugan för dig och din kostym.


Styla din vit fluga med rätt accessoarer

Din vita fluga förtjänar att matchas och lyftas med rätt accessoarer för att skapa en fulländad och elegant helhetsstil.


Tänk på att matcha din fluga med en snygg näsduk i samma vita nyans som ett enkelt och sofistikerat sätt att binda samman din outfit.


Om du vill lägga till ytterligare personlig stil kan du även bära eleganta manschettknappar, en klocka eller ett armband som stärker din kostym.


För att verkligen sätta pricken över i:et kan du även utforska vårt utbud av smycken och accessoarer som passar perfekt för att komplettera din kostym.


Skapa en chic och stilsäker look med hjälp av våra vit fluga och accessoarer och var beredd på att få blickarna på dig under hela kvällen.