Fri frakt på allt | Slutar om:

00:00:00

Fri frakt på allt

Slutar om:

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Gratis standardfrakt för alla beställningar-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

OKNUTNA SVARTA FLUGOR

Låt stilen tala för sig själv med vårt utbud av herraccessoarer och smycken. Höj din stil med den perfekta avrundningen - en oknuten svart fluga.

kr
kr
18 produkter

Lyxig svart fluga oknuten för den sofistikerade herrn

Är du på jakt efter ett mångsidigt accessoar som utstrålar elegans och stil? Vår oknuten svart fluga är det perfekta valet för dig.

En fluga i mjuk och rik sidentyg ger ett lyxigt och sofistikerat intryck vid formella tillfällen såväl som vid mer avslappnade evenemang.

Ta kontrollen över din stil och knyt själv flugan på det sätt som passar dig bäst, det är en detalj som inte går obemärkt förbi och ger en personlig touch.

Oknuten svart fluga: En tidlös klassiker för varje tillfälle

En oknuten svart fluga är en tidlös klassiker för alla män och ett måste i varje gentlemans garderob.

Perfekt för formella tillställningar såsom bröllop, galor eller andra speciella evenemang där du vill se ditt bästa och uttrycka din unika stil.

Det högkvalitativa materialet och den vackra finishen hosvår svarta oknutna fluga garanterar en bekväm passform som du kan bära hela dagen.

Sätt pricken över i:et med denna eleganta accessoar och gör ett oförglömligt intryck oavsett tillfälle och sammanhang.