Fri frakt på allt | Slutar om:

00:00:00

Fri frakt på allt

Slutar om:

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Gratis standardfrakt för alla beställningar-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SPORTVÄSKOR FÖR MÄN

Sportväskor finns i många storlekar och modeller. Vi erbjuder ett utbud både små och stora sportväskor och övernattningsväskor, små gym och resväskor. Oavsett om det är en övernattningsväska eller en sportväska för dina gymsaker, så är rätt modell det som håller ordning på dina saker.
Alla modeller finns i lager.

kr
kr
Typer av personlig anpassning
26 produkter

GYM, SPORT OCH ÖVERNATTNINGSVÄSKOR

Sportväskan har många namn och faller inom ramen för övernattnings och gymväskor som är designade för en exakt uppgift. Letar du efter en gymväska som är stor nog att få med dina träningskläder och passar i ombytesskåpen eller en övernattningsväska som kan hålla allt du behöver för din resa och fortfarande passar i bagageutrymmet på planet? Att hitta rätt väska handlar om att ta reda på vad den ska användas till.

ATT VÄLJA RÄTT VÄSKA

HUR DU VÄLJER RÄTT GYMVÄSKA

Du behöver inte en tung väska när du behöver sitta på bussen eller tåget på väg hem efter ett ordentligt träningspass. Välj en som är lätt och har en avtagbar, samt vadderad axelrem. Leta efter en väska i mindre format som du kan använda som gymväska eller till och med en "holdall"; en sorts gym-jobbhybrid. Om du använder en väska till jobbet och till träningen, se då till att välja en som kan hålla allt utan att blanda ihop dina träningsskor med din dator.

HUR DU VÄLJER ÖVERNATTNINGSVÄSKA

För många killar är det ett stort steg att uppgradera sin vardagliga ryggsäck till en övernattningsväska. Dess rektangulära form är perfekt för toalettartiklar, några ombyten och är perfekt när dina vanliga resväskor är för stora. Kom ihåg att välja en väska som följer handbagagekraven för flygföretaget. Vill du använda den som en gymväska också? Se då till att den är kompakt nog att passa i omklädningsskåpet.

VILKET MATERIAL ÄR BÄST

Det finns flera material att välja på. Läder får det att se ut som du ska iväg till eller kommer från något riktigt coolt och sänker inte stilen om du tar med den till kontoret. En gym eller övernattningsväska i läder är en investering; så spara och unna dig själv smidigt och kvalitativt läder. Om du gör det, kommer du få en väska som du kommer fortsätta använda 10 år senare.

Det samma gäller även den gym eller sportväska du väljer. Att dra till gymmet med en väska som du är stolt över är en ursäkt mindre att inte träna.

UNDERHÅLL AV LÄDERVÄSKAR

Maintenance of Leather Bags

En skinnväska som har behandlats mer är lättare att göra rent men har inte samma kvalitetseffekt som får skinnet att se bättre ut med tiden som förekommer i mindre behandlat skinn. Oavsett vad, här är några tips för hur du kan hålla din lädersportväska ren och fin:

Använd aldrig tvättmedel eller kemikalier.

Håll väskan torr och förvara den inte i direkt solljus.

Om lädret blir torrt eller tappar sin glans, använd smörjmedel med bivax eller andra naturliga ingredienser.

Lufta alltid väskan efter en tripp till gymmet eller efter en lång helgresa.

HUR DU TAR HAND OM KANVASVÄSKOR

Kanvas är en vävd textil som primärt är tillverkad i bomull och bör därför behandlas som andra textilier.

Undvik att använda kemikalier eller tvättmedel. Håll dig till varmt vatten, om möjligt.

För tuffa fläckar, använd milt tvättmedel som blandats med vatten och borsta försiktigt bort fläcken.

Precis som med skinnväskor, låt den vädra efter du har haft dina svettiga gymkläder i den.

Se alla våra väskor