365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SOLGLASÖGON I TRÄ

Varje par solglasögon med klara glas är handtillverkade i äkta trä. Vi erbjuder ebenholts, bambu, rosenträ, zebraträ och andra solglasögon som tillverkats av gamla, återanvända skateboards. Genom att använda naturligt trä har varje produkt ett unikt utseende och färg. Solglasögonen ger 100 % UV-skydd och har polariserade glas, du kan bära dem för att få en distinkt stil och vara säker från solen.

kr
kr
11 produkter

SOLGLASÖGON I TRÄ & GLASÖGON MED KLARA GLAS

Våra unika solglasögon i trä och glasögon i trä med klara glas är ett perfekt miljövänlig val för de som vill sticka ut från alla som bär plast och metallbågar. För att inte tala om hur träglasögon väger mindre och är bekvämare än de stora i plast. Intresserad av ett par träsolglasögon som är unika? Kolla in våra handtillverkade solglasögon som tillverkats av 100 % återvunna skateboards. Snacka om en isbrytare!

GLASEN

Söker du ett par solglasögon i trä? Se till att de erbjuder dig 100 % UVA och UVB-skydd, samt har polariserade glas. Polariserade glas minskar radikalt ansträngningen för ögonen och minskar bländning från vatten, snö och de tillfällen då solen skiner dig rakt i ansiktet när du kör bil! UV-skydd ger dig även det nödvändiga skyddet mot solen.

VARFÖR DU SKA VÄLJA TRÄBÅGAR?

Rätt temperatur - till skillnad mot bågar i plast eller metall som blir otroligt kalla under vintern eller vansinnigt varma under sommaren, är träbågar lika bekväma året runt.

Lätta - bär glasögon med klara glas och solglasögon för herrar utan att du ens känner av dem.

Bra för miljön - trä är en återanvändbar energikälla och kan återanvändas (som solglasögonen tillverkade av gamla skateboards).

Något unikt - alla träbågar är handtillverkade. Metall och plastbågar brukar vara massproducerade. Den naturliga texturen i träet ser till att varje par är något alldeles speciellt.

Bär handtillverkat - man känner en viss stolthet när man bär något som man vet tog tid att tillverkas. Varje par solglasögon och glasögon med klara glas i trä är handtillverkade av duktiga hantverkare och tiden syns i varje par.

Se alla våra solglasögon