365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 35 kr - Gratis över 419 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

LOCS SOLGLASÖGON

3 produkter
3 produkter

Mest sålda

3 produkter

BLI MEDLEM I THE TRIBE

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

LOCS SOLGLASÖGON FÖR MÄN

Från klassisk bikerstil till hardcore gangster-swag- Locs solglasögon har blivit en stapel i herrstilen. Du vet de där pixelerade solglasögonen som kommer ner över folks ansikten i alla "thug life"-memes. Det är Locs!

Tja, inte egentligen... de är bara en pixelrepresentation av generiska svarta solglasögon, men det skulle kunna vara det!

HÅLL FOKUS

Vad gör LOCS solglasögon unika är deras grova bågar vid tinningarna. De ger inte bara ett bra utrymme för LOCS-loggan, de skyddar även ögonen från solen på sidan. Fokusera på det som är framför dig. Det som är i periferin... är... perifert.

Dessa ikoniska solglasögonen lägger till lite extra street i din stil. Alla kan bära dem, från fiskare till bikers till piloter, men när du tar på dig dem är du en LOCS-man. Du kanske lämnar gatorna men gatorna är framför dina ögon.