365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 35 kr - Gratis över 449 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-16:00)
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

BOLO

Designade bara för män, våra bolos kommer med designer inspirerade av den amerikanska urbefolkningen, stenar, longhorns, vargar och även keltiska knutar. Om du är redo att slänga av dig vardagsslipsen och vara äventyrlig, shoppa vårat utbud av bolo som passar din inre cowboy.

14 produkter
14 produkter

CHANS ATT VINNA 5 000 KR

Registrera för återkommande stiltips, specialerbjudanden och info om nya produktlanseringar. Du kommer automatiskt vara med i den månatliga utlottningen av ett presentkort värt 5 000 kr.

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

BOLO ÄR INTE LÄNGRE BARA FÖR WESTERNSTJÄRNOR

Bolo – även kallad western-slips – är en ikonisk symbol för cowboys och vilda västern. Men den här stapeln i amerikanska mellanvästra modet är inte längre reserverad för lassokastande ryttare. Det är nu ett välkommet tillägg runt alla mäns halsar.

Namnet bolo är en anpassning av ordet "boleadoras", ett verktyg som användes av argentinska gauchos för att fånga djur. De tidigaste bolos var snören som användes av amerikanska urbefolkningen för att hålla bandanas runt halsen. Dekorerade med snäckskal och andra saker var de här snörslipsarna ett helt nytt sätt att använda sig av accessoarer.

Numera är bolon normalt tillverkad med flätat läder eller snöre och kommer med dekorerade metalländar och fästs med en brosch. Spännet är oftast dekorerat med turkoser, emblem eller metalldesigner. Om du är redo att byta ut din vanliga slips eller fluga och pröva något oväntat, shoppa vårat utbud av bolos designade exklusivt för män.

HUR BÄR MAN EN BOLO?

BOLOS TILL FORMELLA SKJORTOR

Det här ör det traditionella sättet att bära en bolo. Knäpp skjortan hela vägen upp och bär din bolo precis som en vanlig slips. Justera spännet så att det sitter under hakan.

BOLOS TILL LEDIGA SKJORTOR

För en mer avslappnad känsla, bär din bolo löst runt halsen och knäpp inte översta knappen i skjortan. Du kan även bära en bolo till en t-shirt. Ta helt enkelt på dig den och låt den sitta löst, dra inte åt spännet runt halsen. Behandla bolon som ett halsband. 

Se alla våra slipsar