20% på alla smycken

00:00:00

20% på alla smycken

Utgår snart

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SLIPSLÅDOR

Låt oss ontroducera dig till vårt utbud av herraccessoarer och smycken, bland dem hittar du en smakfull slipslåda. Vår slipslåda är det perfekta tillägget i din garderob, det är en sofistikerad och praktisk lösning för att förvara dina slipsar, manschettknappar och andra mindre accessoarer. Tillvkerad i högkvalitativa material med en minimalistisk estetik. Vår slipslåda är både snygg och praktisk. Shoppa vårt utbud av herraccessoarer och smycken idag och få ordning på dina slipsar med en slipslåda.

kr
kr
4 produkter

Förvara dina smycken snyggt i en slipslåda

En slipslåda är inte bara ett snyggt tillbehör för att förvara dina slipsar, den kan också användas för att förvara dina smycken. Slipslådor är perfekta för att samla dina favoritsmycken på ett ställe och se till att de inte trasslar ihop sig eller skadas när du inte använder dem. Med en slipslåda kan du organisera dina smycken på ett snyggt och praktiskt sätt. Släng inte bara ner dem i en låda eller i en hög på bordet, använd en slipslåda för att hålla dem organiserade och skyddade när de inte är i bruk.

Ett självklart val för smyckesförvaring

Om du vill förvara dina smycken på ett praktiskt sätt är en slipslåda ett utmärkt val. Slipslådor kommer i olika storlekar och färger, så du kan välja den som passar bäst för dig och ditt hem. De är tillverkade av högkvalitativt material och har ofta mjuk insida för att skydda dina smycken och slipsar. En slipslåda är inte bara praktisk, den kan också ge ditt rum eller sovrum en elegant touch. Om du vill ha smyckesförvaring som både är funktionell och vacker är en slipslåda ett utmärkt val.