365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 35 kr - Gratis över 449 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Presenter för matälskaren

Hjälp honom skämma bort sig själv med vårt läckra utbud av accessoarer speciellt utvalda för matälskarna som uppskattar smakfull stil. Njut av vårt handplockade sortiment av kvalitetsförkläden, eleganta manschettknappar och kreativt designade glas som blandar estetik och funktionalitet på det bästa sättet. Lägg till en smakfull känsla till hans gastronomiska äventyr med vårt aptitretande utbud av unika och minnesvärda presenter skräddarsydda att tillfredsställa personlig smak och speciell aptit.

30 produkter
30 produkter

BLI MEDLEM I THE TRIBE

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

Presentidéer för matälskare

Utforska vår utsökta buffé av modeaccessoarer som vänder sig till foodies som älskar att blanda sin stil med det smakfulla. Ge dina sinnen en underbar upplevelse med vårt apptitretande urval av munvattnande förkläden, tidlösa manschettknappar och vackert designade glas som kombinerar estetik och funktion på ett otroligt sätt. Det är ett smörgåsbord av smakfull prakt, redo att lägga till flärd i hans kulinariska eskapader.

Vårt utbud accessoarer för matälskare är den perfekta kryddan till alla outfits när de njuter av sina kulinariska passioner. Föreställ dig att han tar på sig ett stiligt förkläda när han ska laga ett mästervärk eller bär smakfulla manschettknappar som diskret visar hans gastronomiska skicklighet. Det är ett stilrecept som kommer imponera på även de mest kräsna.

Höj ditt glas för den härliga blandningen av god smak och oklanderlig stil med vårt dekadenta smörgåsbord moderiktiga produkter. Från den passionerade amatörkocken till den ultimata foodiefashionistan, vårt urval är pièce de résistance designad att göra ett intryck.