Få innan jul – beställ innan kl 16:00 måndag 18 december

Få innan jul – beställ innan kl 16:00 måndag

18 december

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 45 kr - Fraktfritt över 449 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Smycken till tungpiercing

Kolla in vårt smyckesutbud till tungpiercingar för män – raka och böjda barbells i kirurgiskt stål eller titan, de finns tillgängliga i olika färger och stilar. Se till att din tungpiercing har ett säkert och slitstarkt smycke som representerar dig. Hitta det perfekta herrsmycket till din tungpiercing här.

6 produkter
6 produkter

CHANS ATT VINNA 5 000 KR

Registrera för återkommande stiltips, specialerbjudanden och info om nya produktlanseringar. Du kommer automatiskt vara med i den månatliga utlottningen av ett presentkort värt 5 000 kr.

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

Smycken till tungpiercingar för män

Det finns en anledning till att tungpiercingar är populära bland män. Det är inte bara kvinnor som älskar dem, de lägger till ett överraskande element i din stil som inte avslöjas om du inte väljer att avslöja det. Beroende på vilken sorts tungpiercing du har kan du titta på en vanlig barbell eller en böjd, men du kan även ha en piercing närmare tungans kant – perfekt för en bollring eller en hästskoring. Finns tillgängliga i kirurgiskt stål och titan. Vårt utbud kommer i fler aolika färger och ytmönster, alla är testade och säkra att bära i din piercing. Välj en storlek och stil som sitter bekvämt och komplimenterar din smak och preferens. Oavsett om du föredrar en diskret stil eller något mer uttrycksfull, kommer du hitta ett smycke för din tunpiercing.