365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Smycken till tungpiercing

Kolla in vårt smyckesutbud till tungpiercingar för män – raka och böjda barbells i kirurgiskt stål eller titan, de finns tillgängliga i olika färger och stilar. Se till att din tungpiercing har ett säkert och slitstarkt smycke som representerar dig. Hitta det perfekta herrsmycket till din tungpiercing här.

kr
kr
6 produkter

Smycken till tungpiercingar för män

Det finns en anledning till att tungpiercingar är populära bland män. Det är inte bara kvinnor som älskar dem, de lägger till ett överraskande element i din stil som inte avslöjas om du inte väljer att avslöja det. Beroende på vilken sorts tungpiercing du har kan du titta på en vanlig barbell eller en böjd, men du kan även ha en piercing närmare tungans kant – perfekt för en bollring eller en hästskoring. Finns tillgängliga i kirurgiskt stål och titan. Vårt utbud kommer i fler aolika färger och ytmönster, alla är testade och säkra att bära i din piercing. Välj en storlek och stil som sitter bekvämt och komplimenterar din smak och preferens. Oavsett om du föredrar en diskret stil eller något mer uttrycksfull, kommer du hitta ett smycke för din tunpiercing.