365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 45 kr - Gratis över 449 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

ASKAR FÖR MANSCHETTKNAPPAR

18 produkter
18 produkter

Mest sålda

18 produkter

BLI MEDLEM I THE TRIBE

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

VARFÖR EN ASK

Din samling av manschettknappar förtjänar en lyxig ask. Varför? Av samma anledning som du inte bara låter dina skjortor ligga på golvet eller dina skor under sängen (ok, det sistnämnda kanske inte är så himla ovanligt). Hursomhelst - om du gillar att använda fina skjortor och att hålla dem i gott skick så vill du att dina manschettknappar hålls gnistrande också. En ask för dina manschettknappar kommer inte endast se till att dina manschettknappar inte blir repade, den kommer dessutom se stilig ut på din byrå.

ASKAR I LÄDER

Om du gillar läder (vem gör inte det), så kommer du älska våra askar i läder. Vi erbjuder flera olika färger och storlekar för att passa samlingar i alla dimensioner. Konstlädret vi använder ser otroligt ut, åldras vackert och ser i princip ut som den äkta varan.

ASKAR I TRÄ

De allra flesta av våra askar är tillverkade av trä i en mängd olika nyanser och vissa av dem har en yta täckt av konstläder. För många askar erbjuder vi dessutom matchande klockskrin, så att du kan förvara dina manschettknappar och klockor i lika snygga askar.

SKYDD FÖR DINA MANSCHETTKNAPPAR

Insidan av alla våra askar är vadderade med tyg som motverkar repor. Somliga askar har ett genomskinligt lock för att du enkelt ska kunna välja vilka manschettknappar du vill använda samtidigt som du kan visa upp din samling på ett enkelt sätt. Vi erbjuder askar för allas smaker, men om du inte hittar precis vad du är ute efter så är du varmt välkommen att skicka ett kvickt meddelande till oss och berätta vad du söker.

Se alla våra manschettknappar