20% på alla smycken

00:00:00

20% på alla smycken

Utgår snart

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Klockremshängsmycken för män

En klocka som tilltalar dig talar för dig. Fyll ut historien den berättar med hängsmycken som visar vem du är. I den här kategorien hittar du högkvalitativa hängsmycken i rostfritt stål i varierande designer – perfekta för att lägga till detaljer i din berättelse.

materials_metals_and_alloys
materials_stones
materials_surface_treatments
kr
kr
17 produkter

Varför bära klockremshängsmycken?

Vi är historieberättare av naturen. För vissa tar uttrycket formen av skrivning. Andra målar. Vissa andra berättar sina historier genom vad de har på sig.

En klocka kan säga mycket om en man, men vid dagens slut var den designad som den är. Att bära ett klockbandssmycke är ett sätt att äga din klocka. Använd dem att visa upp ditt yrke, tro, passion eller vad du gör idag. Byt ut dem dagligen för att representera den du är, eftersom den du är ändras från dag till dag.

Typer av klockremshängsmycken

Dödskallar

Är du en affärsman med lite headbanger i dig? Dekorera din kostymklocka med en diskret dödskalle för att hålla din stil. Dödskallar är också memento mori - påminnelser om döden som hjälper oss minnas att vår tid är begränsad, så gör det bästa av det. En påminnelse om döden som påminner dig att leva.

Lyckosymboler

Oavsett om de förbättrar dina chanser i poker identifierar lyckosymboler en risktagare. Lägg till dessa till din klockrem för att visa vem du är eller för att distrahera din motståndare att upptäcka spader ess som du har uppstoppat i ärmen.

Religiösa eller yrkesmässiga symboler

Ett ankarhängsmycke är ett perfekt sätt för seglare att ta havet med sig på sina äventyr på land. Lägg till en diskret symbol för din religion på din klockrem och bär det med dig. Oavsett vilket hängsmycke som tilltalar dig är rätt för din klocka. Det är din berättelse.

Emoji-hängsmycken

Enkla emoji-klockhängsmycken är ett perfekt sätt att lägga till representation för ditt humör på remmen. Bär en smiley för att visa att du har de positiva vibbarna eller helt enkelt för att outa dig själv som en millennial (eller zoomer) som främst kommunicerar med emojis.

Klockremshängsmyckesfärger och material

Alla våra klockremshängsmycken är tillverkade i kirurgiskt stål och är både ärg- och reptåliga. Dessutom är våra färgade designer PVD-belagda, vare sig de är svarta, guldfärgade, regnbågsfärgade eller andra färger. Processen innebär att titannitrat fästs på metallens yta på molekylär nivå, vilket resulterar i en underbar rep- och fläckbeständig yta som varken bleknar eller flagnar.

Hur du fäster ett klockremshängsmycke

Många hängsmycken kommer med ett utsvängt stift som är en bråkdel av en millimeter tjockare i änden än hålet på ditt klockband. Stick bara in dem så sitter de på plats. För en säkrare passform, leta efter de som har skruvade bakplattor. Du kommer känna dem mer och de kan lämna ett märke på remmen men de kommer inte gå någonstans.