Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Pärlhalsband herr

Oavsett om du reser till ett tropiskt paradis eller bara vill hänga och ha en cool pool-vibb, så har vi ett sommarhalsband redo för dig så din stil är på topp. Alla träpärlhalsband är lätt att bära och kommer i flera längder. De längre kan bäras virade flera varv runt handleden som armband. Alla modeller finns i lager.

kr
kr
22 produkter

Pärlhalsband för män

Att behålla sommarkänslan behöver inte vara svårt. Vi presenterar en ny modeaccessoar – till exempel ett pärlhalsband – som kan ändra hela din klädsels känsla och som inte kräver en tvättbräda lik eller Daniel Craigs tajta badbyxor från Bond-filmen. Ett surfarhalsband för män kan blandas med andra halsband för en mer detaljerad stil eller bäras för sig självt för att framhäva en surfarlivsstil. Varje halsband har pärlor i naturträ i flera olika färger och stilar.

Vad du ska titta efter

När du ska köpa ett halsband med träpärlor, kolla alltid att pärlorna faktiskt är tillverkade i ett naturligt material. Det finns plastpärlor som kan tillverkas att se ut som trä, men du kommer inte f uppleva den organiska känslan och texturen i sådant fall. Medan träpärlor påminner oss om stranden, så är de inte vattentäta. Bär det till, från och runt stranden, men inte i vattnet.

Hur du bär det

Träpärlor har naturligt låg vikt och är svala att röra vid. Det gör träpärlhalsband perfekta att bära i varmare väder eftersom de är svala mot huden. Den riktiga nyckeln till rätt pärlhalsband (och andra herrhalsband) är rätt proportioner. Välj halsband som passar precis där du vill ha det, inte för lågt då det kan fastna i dörrhandtaget och inget för högt så du stryper dig själv eller värre, att det ser ut som du konstant stryper dig. Pärlhalsband för män kräver inte massa extra eller hängsmycken. Det är bäst att de behåller sin enklare stil så att de naturliga material är synliga och kan respekteras. Vi erbjuder träpärlhalsband i liknande stilar. Bär ett sådant halsband för en komplett beach-klädsel men var försiktig att du inte bär för många. Det sista du vill är att se ut som att du köpt allt från ett nattmarknadsstånd i Bangkok. Ett halsband och 1-2 armband kommer få din stil att vara på topp.

Var du köper de bästa herrhalsbanden

Det är enkelt. Vi har ett stort utbud snygga halsband med träpärlor i flera längder och som är tillverkade i 100 % naturliga material.

Se hela vårt utbud av halsband herr