365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

TRÄRINGAR HERR

Upptäck vårt sortiment av trä ringar för herrar. Med en ring i trä kan du lägga till en naturlig touch till din stil samtidigt som du visar upp din personlighet. Våra trä ringar för herrar är tillverkade av högkvalitativt trä och finns i olika stilar och färger. Från minimalistiska till mer uttrycksfulla ringar, vi har något för alla smaker. Utforska vårt sortiment idag och hitta din perfekta trä ring herr.

Herrkläder med träinslag

Ge din stil en naturlig touch med våra trä ringar för män. Tillverkade av högkvalitativt trä och tillgängliga i olika storlekar. Varje ring har sin egen unika trästruktur som förhöjer dess skönhet. Den perfekta accessoaren för att komplettera din vardagliga stil eller för att ge en extra touch av elegans till en formell klädsel.

Naturliga accessoarer att imponera på

Uppgradera din stil med träringar från vår kollektion för män. Dessa ringar är handgjorda med en vacker finish för att ge dig en elegant touch. De är skapade för att se bra ut på alla fingrar, och passar oavsett om du vill klä upp dig eller bära lediga kläder. De är inte bara ett tillbehör, utan en utmaning att sticka ut från mängden. Perfekta som gåva till din stilmedvetne vän eller som en personlig belöning.

Ge din outfit en naturlig och äkta touch med våra trä ringar för män - de passar perfekt både till vardags och fest. Varje ring är naturlig och unik, vilket gör att de sticker ut från allt annat på marknaden. De är fina som presenter till dina vänner och nära och kära, eller som en uppskattning till dig själv. Trä ringar ger helt enkelt en känsla av naturen och en äkthet som andra material inte kan matcha.