Fri frakt på allt | Slutar om:

00:00:00

Fri frakt på allt

Slutar om:

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Gratis standardfrakt för alla beställningar-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

RINGAR MED ONYXER HERR

Låt din stil tala för sig själv med våra underbara kollektioner herraccessoarer och smycken. Vi introducerar vår slående onyx ring Herr, tillverkad med precision och elegans. Den här tidlösa ringen är perfekt för alla tillfällen, lätt till en sofistikerad känsla i din stil. Onyxer är kända för sina skyddande egenskaper, vilket gör det till ett betydelsefullt tillägg i din samling. Shoppa nu och höj din stil med en onyx ring herr.

kr
kr
20 produkter

Svart Onyx Ringar

Glänsande svart onyxer, infattade i polerat silver – vad kan vara mer snyggare än det? Vårt sortiment av svarta onyx ringar erbjuder en mängd olika stilar och designer som passar alla tillfällen. Från enkla och eleganta ringar till mer uttrycksfulla och bohemiska varianter – här finns något för alla smaker och personligheter. Hitta den perfekta presenten till dig själv eller till någon du älskar och ge dem en smycke som kommer att beundras i många år framöver.

Osynliga hemligheter i onyx ringar

Onyxringar omges av en mystisk aura. Den svarta stenen kan verka enkel på utsidan men som döljer en hemlig värld inuti. Onyxer symboliserar styrka och stabilitet, och har länge varit en populär sten att använda i smycken. Vårt sortiment av onyx ringar erbjuder unika designer med skulpterade ringar och infattningar som framhäver stenen på bästa sätt. När du bär en onyxring kan du känna dig stark och självsäker, redo att möta alla utmaningar som livet erbjuder. Utforska vårt urval av onyx ringar för herr och hitta din nya favorit.