365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 45 kr - Fraktfritt över 449 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

GULA HÄNGSLEN

Ge din outfit en touch av elegans med våra gula hängslen. Perfekta för både formella och lediga tillfällen, våra hängslen är tillverkade av högkvalitativt material för att säkerställa styrka och stil. Med en justerbar längd passar de flesta storlekar och ger en bekväm passform hela dagen.

12 produkter
12 produkter

Eleganta gula hängslen

Ge din outfit en touch av elegans med våra gula hängslen. De är en perfekt accessoar för både formella och avslappnade tillfällen. Tillverkade i högkvalitativt material för att säkerställa styrka och stil, är de ett värdefullt tillskott till din garderob.


Bekväma och justerbara

Våra gula hängslen passar de flesta storlekar och ger en bekväm passform hela dagen. Sätt en personlig prägel på din stil med dessa hängslen som inte bara ser fantastiska ut, utan som även är praktiska och lätta att använda. Välj ett par gula hängslen och ta din outfit till en högre nivå!