Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

GRÖNA HÄNGSLEN

Låt din stil tala för sig själv med vårt utbud av gröna hängslen. Dessa gröna hängslen är den perfekta accessoaren för att få en färgklick i din klädsel. Tillverkade i högkvalitativa material, du får starka och bekväma hängslen som du kan bära hela dagen. Oavsett om du klär upp dig för ett specielt tillfälle eller vill ha något extra i din vardagsklädsel är våra gröna hängslen det perfekta valet.

kr
kr
21 produkter

Gröna hängslen – lägg till lite färg i din klädsel

Gör ett statement med vårt utbud av gröna hängslen. Designade att ge uttryck för din personlighet i din klädsel, de här hängslema är ett perfekt tillägg i din stilarsenal. Tillverkade i högkvalitativa material, våra gröna hängslen är både bekväma och slitstarka, de ser till att din stil är på topp hela dagen.

Höj din stil med bårt breda utbud av accessoarer

Vi förstår att rätt accessoar kan höja din klädsel till nästa nivå. Därför erbjuder vi ett brett utbud av högkvalitativa accessoarer så som bälten, mössor och mer. Oavsett om du letar efter något som uttrycker din stil eller vill runda av din klädsel, finns det smakfulla accessoarer i vår webbshop som kommer höja din stil. Shoppa idag och upptäck dina favoritaccessoarer som kommer ta din stil till nästa nivå!