365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

BLÅA BÄLTEN

Vi har ett brett utbud av blå bälten som passar perfekt till alla stilar. Våra blåa bälten är tillverkade i material av högsta kvalitet och kommer med snygga detaljer. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta blåa skärpet för dig.

kr
kr
3 produkter

Ett blått skärp för att sätta stilen

Letar du efter den perfekta accessoaren för att komplettera din outfit? Då är ett blått skärp det du behöver. Med sin eleganta och tidlösa design är dessa skärp ett måste för alla män som vill sätta stilribban.

Det blåa skärpet är tillverkat i läder av högsta kvalitet som garanterar hållbarhet och komfort. Dess vackra blå färg ger en sofistikerad känsla till vilken outfit som helst. Oavsett om du bär det till en formell kostym eller till vardagskläder, kommer detta skärp att ge dig en stilfull och polerad look.

Med sitt justerbara spänne kan du enkelt anpassa skärpet efter din midja för en perfekt passform. Det är också en utmärkt present till en man som du vill överraska med något unikt och stilfullt.

Blått bälte - en färgstark accessoar för din stil

Ge din outfit en färgstark touch med ett blått bälte. Detta blåa bälte är inte bara en praktisk accessoar för att hålla dina byxor uppe, det är också ett sätt att uttrycka din personliga stil och visa din kreativa sida.

Det blåa bältet är tillverkat i läder av högsta kvaltet och har en snygg och modern design. Den djupa blå färgen ger en känsla av elegans och kan enkelt matchas med olika klädesplagg och andra färger.

Oavsett om du bär det till en avslappnad outfit eller till en mer formell kostym, kommer detta blåa bälte att ge dig en unik och stilfull look. Det är en perfekt accessoar för att visa upp din personlighet och skapa en minnesvärd stil.