365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

ELASTISKA BÄLTEN HERR

Upptäck vårt sortiment av elastiska bälten herr. Perfekt för en bekväm och flexibel passform, våra elastiska herrbälten är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar styrka och stil. Välj mellan olika färger och stilar för att matcha dig och behov. Beställ ditt elastiska bälte herr idag och upplev en bekväm och stilren accessoar.

kr
kr
8 produkter

Stilstarkt elastiskt bälte för herr

Det elastiska bältet för herr är ett utmärkt alternativ för den moderna och stilsäkra mannen. Bältet anpassar sig efter kroppen på ett naturligt sätt och ger en bekväm passform varje gång.

Mer än bara praktiskt

Elastiska bälten för herrar ger inte bara en bekväm passform, de lägger dessutom till en trendig stil till din outfit. Det finns ett brett urval av färger och mönster att välja mellan, från svart till grått och vinrött. Välj en modell med metallspänne för en mer sofistikerad stil eller en sportigare variant med snabbknäppe för träning och fritid.