BESTÄLL INNAN KL. 16:00 MÅNDAG 7 FEBRUARI - OCH FÅ DIN BESTÄLLNING INNAN ALLA HJÄRTANS DAG
365-dagars returpolicy
Frakt 35 kr - Gratis över 399 kr
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Alla accessoarer
Kostymaccessoarer
Smycken
Väskor & plånböcker
BESTÄLL INNAN KL. 16:00 MÅNDAG 7 FEBRUARI - OCH FÅ DIN BESTÄLLNING INNAN ALLA HJÄRTANS DAG
BESTÄLL INNAN KL. 16:00 MÅNDAG 7 FEBRUARI - OCH FÅ DIN BESTÄLLNING INNAN ALLA HJÄRTANS DAG
Frakt 35 kr - Gratis över 399 kr
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armband
Bälten
Flugor
Glasögon utan styrka
Halsband
Halsdukar
Handskar
Hattar
Hängslen
Kavajnålar
Klockor
Manschettknappar
Näsdukar
Plånböcker
Rakning
Ringar
Skäggvård
Slipsar
Slipsnålar
Solglasögon
Väskor
Örhängen
010-750 27 71
Arbetsdagar 9:00-17:00
Se Alla

Att designa reslust

Hur och varför vi designade Travellers-kollektionen

Kapitel 1 - Inspiration

Att vilja ha det vi inte kan få är naturligt. Att titta över fältet och veta att du inte kan gå över det är inte det. Över ett år med isolation har fyllt oss alla med vad våra tyska grannar kallar "fernweh", eller önskan att vara långt borta - bortalängtan - som ibland översätts som vandringslust, vilket inte riktigt får med den underliggande smärtan.

Vi är utforskare. Oavsett hur djupt våra rötter är på en plats, det finns ändå alltid en röst som lockar oss till äventyret. Det är därför vi reser. Och den rösten som inspierar Trendhim teamet att designa Travellers-kollektionen

Kapitel 2 - Papper och penna

Som resande startade vi med att designa varor som talar till vandraren som längtar efter friheten att utforska. Vi tog fram våra pennor och skissblock och satte igång.

Den mest ikoniska symbolen för resor är kompassen och kartan, och dess runda natur lät oss ta fram intressanta kombinationer och komplimenterande designer.

“Fri så som fågeln,” som det sägs, fångar essensen hos den resande själen. Trendhim teamet designade ving-hängsmycken för att representera längtan efter frihet. Många andra håller på att tas fram, alla har inspirerats av vårat nomadiska arv och uppvällda önskan att uppleva världen.

Kapitel 3 - Den 3:e dimensionen

När pappersdesignerna var klara flyttade Trendhim-teamet över dem till 3D. Ibland kan det som ser otroligt ut som sketch helt enkelt in funka i 3D. Och om det inte funkar i 3D så är chansen stor att det inte kommer funka för dig. Vi kastade vissa designer, men överlevarna blev starkare.

Med modellerna klara 3D-printade vi dem för en närmare inspektion. Igen, det som funkar i 3D funkar inte alltid i verkliga livet. Den här processen låter oss identifiera svaga länkar och oprecisa detaljer eller designfel Till exempel, när vi printade element för ett av våra armband upptäckte vi att spännet var för litet.

Att identifiera dessa problem genom en steg för steg-designmodell gör att dessa missar och fel inte dyker upp i ditt paket.

Kapitel 4 - Verklighetschek

Varuprover från våra leverantörer kan se annorlunda ut mot de 3D-printade designerna. Metallens sken kan dränka ut detaljerna eller framhäva brister. Det här också en steg för steg-process, och vi går ofta igenom flera varuprover innan vi får varje detalj rätt.

Vi är nu fokuserade på ståls slitstyrka och dess plätering, för att se till att det är redo för den livsstil en aktiv man som släpps ut i världen har. Stresstest av länkar för att se till att de klarar av allt de kan råka ut för och abrasionstestning av pläteringen så du aldrig behöver ta av den när du hoppar i vattnet.

Kapitel 5 - Lugna Fernweh

När Arkai Travellers-kollektionen lanseras kommer den vara redo för äventyr. Kommer du vara det?

*Genom att registrera din e-mail accepterar du vår Sekretesspolicy och väljer att motta e-mailerbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen när som helst.

Tillbaka
Återställ mitt lösenord

Tack ! Om du har ett konto får du ett mail från oss. Om du inte får ett mejl från oss beror det på att du inte har ett konto. Du kan skapa ett konto genom att klicka på SKAPA ETT KONTO på vår "Logga in"-meny.

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.