365-dagars returpolicy
Frakt 35 kr - Gratis över 399 kr
i
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Den här timmens erbjudande

allt
-20%
Alla accessoarer
Kostymaccessoarer
Smycken
Väskor & plånböcker
Frakt 35 kr - Gratis över 399 kr
i
Den här timmens erbjudande

allt
-20%
-20% På allt
Den här timmens erbjudande
Trendhim
×
Trendhim
Språk:
Armband
Bälten
Flugor
Glasögon med klara glas
Halsband
Halsdukar
Handskar
Hattar
Hängslen
Kavajnålar
Klockor
Manschettknappar
Näsdukar
Plånböcker
Rakning
Ringar
Skäggvård
Slipsar
Slipsnålar
Solglasögon
Väskor
Örhängen
010-750 27 71
Arbetsdagar 9:00-17:00
Se Alla

Bakom designen: Detaljer som spelar roll

Från designskiss och digitala ritningar till en färdig produkt – så här gör vi för att lägga till intrikata detaljer hos varje Arka-halsband och armband vi skapat.

Kapitel 1: Börjar med skrollning

Den här kollektionen började när en av våra märkesresearcher skrollade igenom sin IG. Efter att ha märkt halsband med hängsmycke som återkom valde hon att dyka djupare,
Att kolla telefonerna är något vi alla gör. Det är de små detaljerna som smälter in i det dagliga livet. Men för den här berättelsen är det detaljerna som startade den här minikollektionen för Arkai.

Vi vill göra intressanta smycken som matchar bra tillsammans och som ser bra ut för sig själva. Och som den populära Arkai-armbandskollektionen måste varje halsband framkalla en naturlig, exklusiv och berest känsla.

Vårat mål är att designa och välja högkvalitativa stenar och material... och designa något som får dig att stanna upp när du skrollar.

Kapitel 2: Skisser & stenar

Arkais designteam tar tag i genomgången och omvandlar det till skisser. Medan kollektionen kommer till liv börjar vi tänka på de finare detaljerna så som dödskalledesigner, logotypplacering och vilka stenar som ska användas – vi vill inte kompromissa gällande naturstenar. Men vilka stenar? Det är frågorna vi fortfarande står inför.

Efter att ha gått igenom de första designerna kom vi överens om att kollektionen ska innehålla 40+ halsband och armband. De kan bäras för att komplimentera varandra, men de har designats med nog detaljer för att kunna vara självständiga.

Vi har även döpt kollektionen Rico. Vad tycker du om det? Skriv din kommentar här och berätta för oss vad du hade döpt kollektionen till... och vilka smycket du hade velat se i den.

Kapitel 3: Från papper och penna till digitala ritningar

Våra digitala designers omvandlar varje skiss till en digital ritning. Det här här vi börjar se varje smycke börja leva – och då vi börjar inse vad vi missat och vad som behöver läggas till. Vi fortsätter fokusera på detaljer eftersom det spelar roll för Arkai-mannen och hans berättelse.

När man skapar ett hängsmycke eller armband spelar storleken stor roll. Vi 3D-printar varje hängsmycke för att kolla proportioner och detaljer.

Pergamentsmycket hade en för stor design och behövde justeras. Låter enkelt nog... men en förändring påverkar allt från stenen till dödskallens dimensioner. Det enda sättet att få något du är stolt över är att jobba för det.

Från början visste vi att vi ville ha svart, silverfärgat och guldfärgat stål, men efter vidare efterforskningar lade vi till roséguldfärg. Vilken färg kommer du välja? Är du en silverfärg eller guldfärgskille?

Kapitel 4: Nu väntar vi

Nu när alla ändringar är klara och den sista rundan 3D-printade smycken har kontrollerats, skickar vi produktbladen med dimensioner, bilder och material till tillverkaren. Det kommer inte dröja länge innan vi ser vårat arbete i verkligheten!

Håll koll här för att se vad som händer när vi får in de första varuproverna!

Kapitel 5: Uppdateringar & förbättringar

De första varuproverna har kommit och de är inte vad vi förväntade oss. För alla smyckesdesigners är det här bara en del av processen. Det är vår chans att uppdatera designen och välja bättre kvalitetsstål och sten. Det är så många detaljer i varje produkt... vi är villiga att ta oss tiden för att få rätt på det.

Om allt går som planerat kommer vi ha en ny omgång varuprover vid slutet av hösten. Tills dess...

Kan du inte vänta? Spara 10 %

Missa inte chansen att shoppa kollektionen. Gå med i* Trendhim Tribe och få en exklusiv 10 % rabatt.

Är du redo?

Vi letar ständigt efter nya idéer och inspiration. Vad tycker du hade varit en bra kollektion?

*Genom att registrera din e-mail accepterar du våran Sekretesspolicy och väljer att motta mejlerbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan avbryta prenumerationen när som helst.

Tillbaka
Återställ mitt lösenord

Hurra! Vi har skickat ett e-post till dig. Snart kommer du kunna logga in!

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.