365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 45 kr - Fraktfritt över 599 kr-
Kontakta Oss

Att designa en äventyrsredo klocka

Stig in i vår designstudio och se hur kundfeedback blir en äventyrsredo klocka åt Seizmont.

1 Att designa en äventyrsredo klocka1.1 Kapitel 1: det började med dig1.2 Kapitel 2: skisser1.3 Kapitel 3: är större bättre?1.4 Kapitel 4: 3d-printning & fler ändringar

Kapitel 1: Det började med dig

Kapitel 2: Skisser

Kapitel 3: Är större bättre?

Kapitel 4: 3D-printning & fler ändringar

Kapitel 5: Att ta en risk

De första varuproven har kommit! Det är coolt att se kompassen på riktigt – den funkar bra och ger exakt den vibb vi hade hoppats på. Killarna vi pratade med ville ha något som skulle få deras vänner att stanna till och upptäcka det. Vi tror vi har lyckats med det.

Vi gör fortfarande ändringar i det här stadiet. Boettens finish var inte efter våra förväntningar, så vi tittar på andra möjligheter av borstat och polerat stål. Och spännet var för stort och behövde ändras. Även om remmen kommer ha lättanvända sprintar och som lätt kan ändras tar vi fortfarande en risk genom att välja ett grått spänne.

Kapitel 6: Vad kommer här näst?

Med de slutgiltiga ändringarna har vi börjat produktionen! Vi förväntar oss att de här kompassklockorna kommer kunna skeppas i slutet av sommaren.

Vi kan knappt bärga oss att få in dem. Kan du?

Kapitel 7: De är här! Kompassklockorna har kommit

Från början har vi tagit emot er feedback och skapat en kompassklocka som kommer göra dina vänner avundsjuka. En klocka med flera funktioner som ändå ser smakfull och elegant ut till en kostym eller blazer.

Och nu är väntan över! Vi är stolta att introducera det senaste tillägget i vår kollektion herrklockor – boetter tillverkade i slitstarkt rostfritt, remmar i äkta läder och pålitliga Miyota 2035 kvartsurverk.

Vart du går efter det är ditt val.

Kolla in våra slutgiltiga, äventyrsredo klockor nedan.

CHANS ATT VINNA 5 000 KR

Registrera för återkommande stiltips, specialerbjudanden och info om nya produktlanseringar. Du kommer automatiskt vara med i den månatliga utlottningen av ett presentkort värt 5 000 kr.

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.