365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

ANKARARMBAND

Oavsett om du ska ut och segla eller om du klär upp dig för att dra ögonen till dig så är de rena linjerna och symbolismen hos ett ankararmband eller fiskkroksarmband vad som kommer hjälpa dig att styla. Kommer med justerbara remmar och i flera färger, vårt utbud är en hyllning till havsinspirerade smycken och har uppdaterats för nutiden.

Hur du mäter
kr
kr
18 produkter

ANKARARMBAND & FISKKROKSARMBAND FÖR MÄN

Ankaret och fiskkroken är en snygg modeaccessoar – det är sant – men de symboliserar så mycket mer än bara moderiktig stil.

Ankaret är en symbol som hör samman med sjömän och havet, det är ett populärt motiv för tatueringar. Ankaret har använts för att symbolisera ett starkt band – en som är ihållande och oövervinnerlig. Det gör att ankaret representerar säkerhet, stark koppling eftersom det skapades för att hålla skepp på plats medan ankaret låg på havsbottnen. En annan intressant version av ankarets historia är under tidig kristendom. Kristna förföljdes för sin tid, de bar ankarsmycken för att det symboliserade styrka och använde ankaret för att markera säkra platser de kunde fly undan romarna.

Fiskekroken har en lika jordnära symbolik. Den här havssymbolen representerar energi, styrka, framgång och överflöd. Det säg även att den ska bringa tur med sig. På Hawaii har fiskekroken (även kallad makau) en stark koppling till havet, historien och kulturen. Fiskekroksarmbandens design får en att tänka på naturen och får en att reflektera över bärarens intressen – att det är någon som inte är rädd att lämna kontoret bakom sig för att bege sig in i skogen, klättra upp för bergen och utforska naturen.

HAVSARMBAND FÖR MÄN

Medan ankaret och fiskekroken har en djuprotad symbolism, kan du bära en till vilken historia du själv vill berätta. Både ankararmband och fiskekroksarmband för män har en ledig och avslappnad känsla som både är trendigt och perfekt för att bära när du ska gå ut på kvällen eller på helgen. Lägg till ett fiskekroksarmband när du klär dig för att bära en framhävande accessoar som kommer fungera bra som en isbrytare.

ANKARARMBAND SSTILAR

Trendhim har flera olika varianter av ankararmbandet där den största skillnaden mellan dem är hur ankaret ser ut. Du kan välja på guldfärgat, silverfärgat och svart metall som matchar din look. Kombinera dessa alternativ med en variation av rep och remmar, du kommer säkerligen hitta ett ankararmband som passar ditt seglingsäventyr... eller en landbaserad resa.

Flera av våra ankararmband för män är fullt justerbara och passar de flesta handleder. Fäst helt enkelt ankaret i öglan. Du behöver inget säkert spänne för att fästa den på handleden.

OLIKA STILAR AV FISKEKROKSARMBAND

Vårt utbud av fiskekroksarmband växer ständigt. Alla fiskekroksarmband i metall är i en storlek som passar alla och kan justeras för att passa perfekt genom att flytta på knuten på remmen eller snöret. Det behövs inget särskilt spänne för att hålla den på plats. Dra helt enkelt fiskekroken genom öglan för att fästa den på plats. Trendhims fiskekroksarmband har designats med färger som inspirerats av havet och sjöfartstraditioner.

HUR DU STYLAR DITT ARMBAND

Som med alla metallaccessoarer bör du matcha ditt ankararmband eller fiskekroksarmband med de andra metallaccessoarer som du ska bära. Till exempel: om du bär en silverfärgad klocka och en silverfärgad ring, då matchar ett silverfärgat ankararmband eller silverfärgat fiskekroksarmband bäst. Du kan, självfallet välja att blanda metallernas färger för extra kontrast i stilen... men att matcha metallerna är oftast det säkraste valet.

Vilka andra accessoarer bär du? Utforska vår kollektion med ankararmbandsdesigner nu för att hitta en perfekt ny accessoar... eller upptäck det fiskekroksarmband som är rätt för dig.

Se alla armband för herrar här