365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

LAPTOPFODRAL

Om du älskar din laptop, ge den då ett fodral. Om du är som vi så spenderar du otaliga timmar att stirra på din dator, röra vid den... och kanske till och med prata med den. Laptopfodral skyddar mot repor, damm och skada. Från läder till stadig kanvas, hitta din favorit i våran ständigt ökande kollektion.

kr
kr
16 produkter

LAPTOPFODRAL – DÄR STIL MÖTER SKYDD

Ett laptopfodral är som en lite väska, oftast tillverkad i läder, kanvas eller neoprene som håller din bärbara dator. Den skyddande väskan är designad att sitta åt över din dator och passa i en större väska.

Numera använder vi laptops för allt från att streama våra favortserier till att beställa mat från hörncaféet. Laptopfodral ger ett extra lager skydd och ser till att damm och ludd som samlas i ryggsäckens eller axelremsväskans botten inte tar sig in. Plus, det åtsittande fodralet skyddar mot mindre stötar – ännu ett sätt att skydda din dator medan du reser.

Att förvara din bärbara dator i ett fodral innebär att du inte behöver göra ren den lika ofta. När du inte använder den kan du hålla dammet borta genom att förvara den i fodralet. Vi sparade dig precis några timmar rengöringstid. Varsågod.

Och om du oroar dig för att ett praktiskt laptopfodral förstör din outfit – tänk ett varv till. Från laptopfodral i äkta läder som bara blir snyggare med tiden till robusta fodral i kanvas för utomhusäventyr har vi alla laptopfodral som din stil (och din dator) förtjänar.

HUR DU MÄTER EN LAPTOP FÖR ETT FODRAL

Det är lätt att distraheras av utseendet och glömma allt om storleken. Vi vill itne att du beställer fle storlek och har en laptopflopp när du köpt ett för stort fodral... eller spenderar hela dagen att försöka klämma i din 15" laptop i ett fodral tillverkat för en som är 11,6".

1. Mät din bärbara dators bredd

För att mäta bredden, stäng din laptop och använd ett måttband för att mäta från vänster till höger.

2. Mät din bärbara dators höjd

För att veta din laptops höjd, stäng den och mät från datorns botten till toppen.

3. Mät din bärbara dators djup

För att mäta djupet, låt datorn vara stängd och mät från basen (den del som ligger platt mot bordet) och till toppen. Tänk på att mäta hur högt din laptop sträcker sig från bordet).

I våra laptopfodrals beskrivning listar vi vilken datorstorlek fodralet kan hålla. Ännu ett sätt för dig att spara din dyrbara tid.

DEN STORA FRÅGAN: LAPTOPVÄSKA ELLER LAPTOPFODRAL?

Den största skillnaden mellan en laptopväska och ett laptopfodral är att datorväskan har handtag. Datorväskor har även extra fack och fickor för förvaring. De flesta laptopfodral är tunna och minimalistiska. De är designade att bäras för sig själva, under armen eller extra säkert i en väska.

Om du älskar din laptop, skaffa ett fodral. Om du är som oss och spenderar otaliga timmar att röra den och stirra på den. Laptopfodral ger extra skydd mot repor, damm och skador från stötar som förekommer under dagpendlingen. Och om du verkligen älskar din laptop... köp den ett laptopfodral i läder. Det är som en ständig kram i smidigt läder. Vem skulle inte vilja ha det?

Se alla våra väskor