Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Herrkalsonger

Oavsett om det är ett format par bomullsboxershorts eller miljövänliga bambukalsonger du söker ger vårt utbud av herrunderkläder dig den högsta komforten. Dina familjejuveler förtjänar inget mindre.

kr
kr
22 produkter

HERRBOXERSHORTS

Även om de flesta män tenderar att vara ganska konservativa när det gäller deras kalsonger kommer herrunderkläder i många olika former, passformer och material. Våra elastiska, formade herrkalsonger kommer i bomull och bambu. Två material som erbjuder sina unika fördelar och nackdelar.

BOMULLSKALSONGER FÖR MÄN

Bomullsunderkläder är en industristandard för boxerkalsonger. Det är känt för att vara mjukt, andas och slitstarkt. Bomull är en naturfiber som är bekväm att bära och låter luften cirkulera, vilket gör att dina nedre regioner hålls svala och torra. Bomullsunderkläder är enkla att ta hand om och tål frekvent tvätt och torkning utan att förora sin form och färg.

BAMBU HERRBOXERSHORTS

Bambuunderkläder är ett relativt nytt alternativ som börjar bli populärt bland män. Bambutyg är känt som miljövänligt och hållbart när det har ett etiskt ursprung. Bambuunderkläder är mjukare och lättare än bomull, de passar de med känslig hud eftersom de är bekväma och andas. Det leder även bort fukt, vilket hjälper dig att hålla dig torr och sval under dagen.

Både bomulls- och bambuunderkläder har sina egna unika fördelar och skillnader. Bomull är utan tvekan det klassiska valet och är bekvämt att bära och ta hand om. Bambu är nyare och det mer hållbara alternativet som är mjukare och lättare. Det är ett perfekt val för dem med känslig hud. Oavsett vilket du väljer ger både bomulls- och bambuunderkläder komfort och stödet du behöver av daglig klädsel.