365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 35 kr - Gratis över 449 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-16:00)
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Herrstrumpor

Oavsett om du förbereder dig för ett formellt event eller ska gå ärenden i dina favoritskor kan du få det du söker i vårt utbud av strumpor. De är tillverkade i kvalitetsmaterial och strumporna är designade att kännas sköna på fötterna och vara bekväma hela dagen.

23 produkter
23 produkter

CHANS ATT VINNA 5 000 KR

Registrera för återkommande stiltips, specialerbjudanden och info om nya produktlanseringar. Du kommer automatiskt vara med i den månatliga utlottningen av ett presentkort värt 5 000 kr.

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

KLASSISKA STRUMPOR

Klassiska strumpor, ibland kallade crew socks, är den populäraste strumpstilen bland män. De går oftast upp till vaden och ger fullt skydd för nedre delen av benet. Klassiska strumpor är mångsidiga och kan bäras till alla sorters skor, inklusive kostymskor, höga sneakers och till och med kängor.

ANKELSTRUMPOR FÖR MÄN

Ankelstrumpor, är som namnet föreslår, strumpor som når upp till dina anklar/fotknölar. Det är det populära valet för män som vill ha mindre synliga strumpor som andas mer än klassiska strumpor. Ankelstrumpor är perfekta att bäras till lågskurna skor så som sneakers och loafers.

Klassiska strumpor ger mer skydd och stöd åt smalbenet. De kan motverka blåsor och ge dämpning åt foten. Klassiska strumpor är även ett bra alternativ när du vill hålla benen varma i kallare väder. Ankelstrumpor andas mer däremot och kan hjälpa motverka fotsvett och lukten som medkommer. De är även ett bra val för män som vill ha strumpor som är lite mer diskreta.