365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SLIPSKEDJOR

Slipskedjor ger en sofistikerad finish till din stil och håller din slips på plats. Fäst den bara i knappen och för slipsen genom kedjan. Perfekt Fars dags-present eller som en present till bästmannen. Varje slipskedja i vårt utbud finns i lager och är redo att levereras.

kr
kr
4 produkter

VAD ÄR EN SLIPSKEDJA?

En slipskedja är ett elegant sätt att hålla en oregerlig slips från att fladdra i vinden eller halka ner i handfatet när du tvättar händerna. Skratta inte, det händer. Slipskedjan ger en professionell finish genom att den säkrar slipsen mot skjortans framsida. Våra slipskedjor är populära presenter som ges bort på årsdagar, helger, födelsedagar och på Fars dag. Varje kedja är tillverkad i 2 delar. Den övre delen av slipskedjan är fast och fästs i en skjortknapp. Din slips förs sedan genom kedjeöglan och döljer knappen. Resultatet är en synlig kedja framför slipsen som hela tiden sitter på plats, även när du tvättar dig.

HUR DU BÄR EN SLIPSKEDJA

Placera överknappsfästet ovanpå den utvalda knappen och för ned den på plats

När den är på plats, börja med att dra slipsen genom den öppna kedjan

Justera slipsen så att kedjan och slipsen ligger platt och rätt

SLIPSKEDJOR V SLIPSNÅLAR & SLIPSPINS

Slipskedjor är perfekta för killen som tycker att slipsnålar, klämmor och pins inte är för dem. En slipsnål/klämma är jättebra, sant men det är ofta svårt att få dem helt rakt. Slipspins orsakar bokstavligen ett hål genom din dyrbara slips. Slipskedjor ger samma säkerhet för en välplacerad slips utan onödiga hål eller behovet att konstant kolla att allt sitter rakt.

HUR DY STYLAR EN SLIPSKEDJA

Bestäm om det passar för tillfället. Slipskedjor har en tendens att fastna i saker eftersom kedjan hänger löst. Därför är det bäst att reservera den för dagar då du vill klä upp dig och sticka ut.

Välj en slipskedja som matchar din outfit. Vi erbjuder silver och guldfärgade slipskedjor. Kom ihåg att välj din baserat på vilken färg dina andra metallaccessoarer är i. Bär du silverfärgade manschettknappar? Bär då en silverfärgad slipskedja.

Slipskedjor bärs traditionellt lägre på slipsen, men det kan ändras beroende på personlig smak och stil.

Se alla våra slipsnålar