365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SKÄGGOLJA

Om du tycker att en riktig man avstår från att raka sig och efter nog lång tid har odlat ett riktigt frodigt karlakarlsskägg, då kommer du nog bli besviken. Det fungerar bara om du är mer en grottmänniska än nått annat. Om det inte är så, så kommer skägget troligen bli en sjabbig och kliande röra efter en månad eller två. Det är här skäggoljan kommer in i bilden. Några droppar av högkvalitativ skäggolja om dagen hjälper att motverka klåda och håller din man mjuk och får den att se fantastisk ut.

kr
kr
17 produkter

VARFÖR DU BÖR ANVÄNDA SKÄGGOLJA

Skäggolja är inne just nu, och det finns en väldigt bra anledning till det. För att vara ärlig, ingen man odlar skägg för att han vill se ut som om han har bott på gatan det senaste decenniet. Skäggiga män vill se manliga och stilfulla ut. Så du frågar dig nog fortfarande exakt varför du skulle använda skäggolja? Så här är det:

INGET MER KLIANDE SKÄGG

kliande skägg-syndrom är verkligt och väldigt irriterande! När du precis börjar odla ditt skägg så kommer du med största sannolikhet att känna hur det kliar i det till och från.

Det är delvis på grund av att talgkörtlarna runt hårsäckarna inte kan producera nog med fett för att håla huden fuktig. De flesta mäns talgkörtlar hinner inte med producera nog mycket fett när deras skägg blir längre och längre.

Skäggolja kompenserar för detta genom att återfukta huden och håret, det hjälper till att förebygga torr hud. Ditt skägg kommer inte fortsätta klia och dina överarbetade körtlar kommer att älska dig för det.

SÄG HEJDÅ TILL SKÄGGMJÄLL

Jag är säker på att du vet vad mjäll är, dem där små snökornen som magiskt kommer från ditt huvud istället för skyn. Och du vet nog att dessa snöflingor egentligen är torra hudflagor och det är absolut inget magiskt alls med det.

Samma sak kan mycket möjligt hända med ditt skägg när det blir längre och inte får nog med återfuktning som det borde. Daglig behandling med skäggolja hjälper huden att återfuktas och motverkar skäggmjäll från att dyka upp på din mörka skjorta

MINDRE TRASSEL, MER STIL

Ditt skägg kan trassla sig och få knutar efter ett tag. Skäggolja gör det lättare att vårda skägget och förebygger att det blir en oregerlig röra.

Det kommer att minska kluvna toppar och knutar, och då behöver du inte trimma det så ofta för att det ska se bra ut. Allt som allt så kommer ditt skägg se snyggare och renare ut.

HUR DU ANVÄNDER SKÄGGOLJA

Att använda skäggolja är inte raketforskning, men några enkla tips kommer att se till att du får ut det mesta av behandlingen med skäggolja. Gör så här:

Ta några droppar skäggolja i din handflata. Precis hur mycket olja du ska använda beror lite på hur långt och tjockt skägg du har, så du får testa dig fram lite för att hitta rätt mängd.

Gnid handflatorna mot varandra. På så viss kan du jämnt fördela oljan i ditt skägg.

Gnid in skäggoljan i ditt skägg. Du behöver inte vara försiktig, gnid ordentligt så du får ett bra lager skäggolja på skägget.

Kamma eller borsta ditt skägg. Det här är inte ett obligatoriskt steg, men det är rekommenderat att göra det.

VAR KAN DU KÖPA DEN BÄSTA SKÄGGOLJAN I SVERIGE?

Om du inte kan vänta på att börja din nya livsstil med skäggolja, då har du tur. Så partiska som vi är så föreslår vi att du skrollar upp en bit och kolla igenom vårt fantastiska utbud av skäggoljor. Vi garanterar att du kommer älska det.

Se alla våra skäggvårdsprodukter