Rabatt & inspiration

Ta emot Europas mest inspirerande "Veckans Look".

Nyhetsbrevsrabatter på upp till 50%.

Få vårt nyhetsbrev en eller två gånger i veckan.

Veckans Look
Vecka 50
Vecka 50

Skäggkammar

14 produkter på lager – Leverans 1-4 vardagar

Som tonåring var det riktigt underhållande att se en tjej leta högt och lågt efter sin kam och undrade i ditt stilla sinne vad det var som var så viktigt med det. Det är inte förrän du börjar odla skägg som du nått nivån där du behöver en skäggkam som du förstår tjejen. Att kamma skägget blir en daglig vana när du har skaffat din egen skäggkam. Känslan att gå hemifrån utan att kamma skägget kommer kännas underligt, som att något inte stämmer.

Filtrera (4)
Ditt val:
Nollställ alla filter
Färg
Stäng
Material
Stäng
Varumärke
Stäng
Pris
kr
-
kr
Använd
Sortera efter:
produkter
Kent Brushes Fine/Coarse Tortoise Comb
125,00 kr
Audacious Beard Co. Skäggkam Namnuträ
189,00 kr
Trendhim Manlig Träkam
189,00 kr
River Grooming Klassisk Stålkam
315,00 kr
Trendhim Svart Butterflykam i Rostfritt Stål
249,00 kr
River Grooming Kreditkortsstorlek Stålkam
315,00 kr
Trendhim Butterflykam i Rostfritt Stål
249,00 kr
River Grooming Rostfritt Stål Barberarens Kam
315,00 kr
Mountaineer brand Mattsvart Skäggkam
315,00 kr
Kent Brushes Tortoise Shell Moustache Comb
165,00 kr
Trendhim Flyghandtag Hårborste
289,00 kr
River Grooming Klassisk Bredtandad Stålkam
315,00 kr
River Grooming Grundläggande Smaltandad Stålkam
315,00 kr
River Grooming Bredtandad Stålkam Kapsylöppnare
315,00 kr

0 produkter hittades

Var god justera dina valda filter

Nollställ alla filter
Få inspiration och rabatter varje vecka

Ta emot Europas mest inspirerande "Veckans Look".

Nyhetsbrevsrabatter på upp till 50%.

Få vårt nyhetsbrev en eller två gånger i veckan.

Mustaschkammar

Varför du behöver en skäggkam

Målet att ha skägg är inte komplicerat. Du vill att det ska se manligt ut, prudligt och värdigt nog att ges kommentarer från både dem som har och inte har ett skägg. Med den bästa skäggkammen kommer dina vänner att inte göra annat än att ge ditt skägg det beröm det förtjänar!

Skägg har hyllat genom århundradena och skäggen har blivit en del av kända personer. Om du ritar en bild av Abraham Lincoln, Mr. T, Gandalf, Leonardo da Vinci, Jultomten eller Hulk Hogan så är skägget att av det största attributen. Vill du att ditt skägg ska vara en del av din identitet?

Kluvna toppar är inte bara något som händer i håret på huvudet.

Åter igen så har du nog hört hur tjejer klipper sitt hår på grund av kluvna toppar för att ha det snyggaste håret i skola. När det gäller skägg så får även det kluvna toppar och behöver trimmas. En dålig kam skadar hårsäckarna i ditt skägg vilket orsakar kluvna toppar, vilket i sin tur leder till mer trim och ans och mindre skägg. Så kan vi ju inte ha det, eller hur?

En kam hjälper att träna ditt skägg.

Japp, skägg kan lära sig ett och annat av dig. genom att regelbundet kamma så kommer du kunna klippa av långa strån och med tiden så kommer skägget att lära sig att växa neråt.

Inåtväxt hår är aldrig kul.

Det är aldrig kul oavsett var, inklusive i skägget. När ditt skägg lär sig att växa neråt genom regelbundet kammande så minskar risken för inåtväxta skäggstrån.

Kvaliteten på din skäggkam är viktig

Folk har köpt kvalitetskammar så som Kent-kammar i århundraden och dem fortsätter förbättra sina produkter, medan att köpa en kam från den lokala affären kan göra mer skada än nytta. När dem tas ut ur en form så finns redan hundratals mikroskopiska kanter i tänderna som är redo att slita och skada ditt skägg. Köp en fin skäggkam i trä, dem håller längre.

Tips för att kamma ditt skägg

Grundtanken att kamma och borsta ett skägg är enkel, tyvärr finns det ett rätt och ett fel sätt att göra det på. Tänk över de här tipsen för att se till att du inte gör mer skada än nytta när du använder din skäggkam.

  • Kamma inte ett vått skägg. När du kammar efter duschen så utsätter du ditt skägg för håravfall. För mindre fylliga skägg så kan det leda till mindre fyllnad och mer spretigt skägg.

  • Bästa tillfället att kamma är efter återfuktning. Efter du har återfuktat ditt skägg med olja och/eller balsam så är det lättast. Skägget kommer ha mer vikt och låter kammen glida igenom knutar som kan ha kommit.

  • Välj rätt kam. Skäggstrån kan variera i tjocklek. Ju tjockare skägg du har, desto större mellanrum mellan tänderna behövs. Börja alltid kamma med det bredaste mellanrummet av kammens tänder för att sedan övergå till dem smalare tänderna.

  • Var varsam när du kammar. Aggressiv kammning kan rycka sönder strån vid knutar i skägget. Var försiktig när du kammar för att lösa upp knutar som du hittar.

Var du kan köpa de bästa skäggkammarna i Sverige?

Här såklart. Vi säljer skäggkammar av hög kvalitet som du hade varit stolt att köpa till din skäggvårdsarsenal. Skägg och mustaschkammarna vi har kommer att öka antalet kommentarer du får.
Gå till toppen