Rabatt & inspiration

Ta emot Europas mest inspirerande "Veckans Look".

Nyhetsbrevsrabatter på upp till 50%.

Få vårt nyhetsbrev en eller två gånger i veckan.

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig.

Oh, yeeah!

Du har tagit ett klokt beslut!

Du kan vänta dig det första mailet inom några dagar.

Veckans Look
Vecka 33
Vecka 33
Varje vecka fokuserar vi på en helt ny look, en kombination av de läckraste produkterna och märkena.

Skäggborstar

9 produkter i lager – Leverans 1-4 vardagar

En skäggborste är absolut inget du ser i dem flesta badrummen. Killar, om du tror att du är smart när du snor din flickväns hårborste så ska du veta att det är du inte. Håret på tjejernas huvuden är mycket annorlunda mot det grova hår som utgör ett skägg. Behandla ditt skägg på det sätt som det förtjänar och skaffa dig en kvalitets skäggborste idag.

Filtrera (3)
Ditt val:
Nollställ alla filter
Färg
Stäng
Varumärke
Stäng
Pris
kr
-
kr
Använd
Sortera efter:
produkter
Dr. DittmarLiten Skäggborste Av Bokträ
199 kr
GuardenzaSkäggborste i Bambu & Vildsvinsborst
249 kr
Golden BeardsPäronträ Skäggborste
249 kr
Dr. DittmarTät Skäggborste Av Bokträ
249 kr
Benjamin BarberSkäggborste Av Naturhår
169 kr
Kent BrushesSkäggborste För Kort Hår/Skägg
249 kr
Golden BeardsOlivträ Skäggborste
399 kr
Kent BrushesMilitär Hårborste Av Bokträ
349 kr
Dr. DittmarLiten Skäggborste i Persikoträ
199 kr

0 produkter hittades

Var god justera dina valda filter

Nollställ alla filter
Få inspiration och rabatter varje vecka

Ta emot Europas mest inspirerande "Veckans Look".

Nyhetsbrevsrabatter på upp till 50%.

Få vårt nyhetsbrev en eller två gånger i veckan.

Hoppsan! Vi behöver din e-postadressE-postadressen är ogiltig. * Kan sägas upp när som helst

Oh, yeeah!

Du har tagit ett klokt beslut!

Du kan vänta dig det första mailet inom några dagar.

Varför du behöver en skäggborste

Om du har börjat odla ett skägg så kanske du känner dig lite överväldigad av alla produkter som andra föreslår att du köper för att få dina drömmars skägg.

Däremot är alla skägg olika och det samma gäller skäggborstar, de kan eller kan inte fungera för just dig. Den generella uppfattningen är att testa både en skäggborste och en skäggkam till att börja med för att sedan välja en (eller båda) som fungerar bäst för digg skägg.

Skäggborstar av vildsvinshår behåller oljorna

Skäggborstar av vildsvinshår är bland dem bästa borstarna du kan köpa. Vildsvinshåret hjälper att stimulera den naturliga oljeproduktionen och sprider ut det i hela skägget, varje skäggstrå.

En borste ger ditt skägg en fylligare look

Tumregel: en kam används för styling och en borste är till för att göra skägget fylligare. Borstning med en skäggborste hjälper att lägga skäggstråna i en riktning och ser till att dem naturliga oljorna fördelas i hela skägget.

Vildsvinsborst varierar i längd

Den vanliga borsten du hittar i affären har plastborst av samma längd. Naturliga vildsvinshårsborstar har borst av olika längd, och det är det som hjälper att jämnt fördela oljorna genom ditt skägg.

Skäggborstar för veganer

I skäggvärlden anses vildsvinsborst i skäggborsten som det enda sanna valet. Det fungerar däremot inte om du är vegan. Syntetiska borstar får ofta kritik men det finns en hel del syntetiska borstar av riktigt bra kvalitet där ute. De är bara lite svårare att hitta.

Tips för att borsta ditt skägg

Borstning kräver lite eftertanke. Det kommer att göra ditt skägg mjukt, tjockt och kommer att se väldigt bra ut efter borstningen om du kommer ihåg dessa tips.

  • Borsta inte blött skägg. När du borstar skägget direkt efter en dusch så kan du förvänta dig att du kommer tappa en del strån. Skapa en rutin där du kan duscha och sen borsta ditt skägg efter du applicerat olja och/eller balsam för att minska risken för håravfall och tendensen för blött hår att bli matt och trassla sig.

  • Borsta efter inoljning. Den största fördelen att borsta med med en vildsvinsborst är dess förmåga att behålla oljan i skägget. Borsta efter du lagt på olja för att maximera både hälsoeffekten och mjukheten i ditt skägg.

  • Håll din skäggborste ren. De naturliga håren i en vildsvinsborste kommer att hålla ditt skägg mjukt i flera rå framåt, men för bästa resultat bör du regelbundet göra ren din borste.Som en bonus så kommer din flickvän skämmas lite att hennes borste är full av hår med.

  • Experimentera med hästhårsborstar. Hästhår i skäggborstar har börjat göra en comeback i skäggvårdsvärlden. De är bra på att fördela oljan i skägget men har inte lyckats gå om vildsvinsborstarna i popularitet.

Var kan jag köpa den bästa skäggborsten i Sverige?

Är du övertygad att en skäggborste kommer att ta fram det bästa i ditt skägg? Alla våra skäggborstar är gjorda av högkvalitativa material och kommer hålla ditt skägg snygg väldigt länge.
Gå till toppen