Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SKÄGGBALSAM

Du vill att ditt skägg ska kännas mjukt. Du vill att ditt skägg är fuktat. Du vill att ditt skägg ska se rikligt ut. Allt detta kan du uppnå med ett särskilt skäggbalsam. Skäggbalsam som vi har valt är gjorda speciellt för ditt skägg, med ingredienser som är mjukare mot din hud och en särskild doft för just ditt skägg.

kr
kr
15 produkter

VARFÖR ANVÄNDA SKÄGGBALSAM?

Odlar du skägg men får inte riktigt till den look du vill ha? Ser ditt skägg spretigt och osunt ut? Du behöver ett specialiserat balsam till ditt skägg.

HÅLL DITT SKÄGG MJUKT OCH FUKTAT.

Inga hårda kemikalier här. Att använda ett balsam med bara naturliga ingredienser kommer att göra ditt skägg mjukt att ta på och återfukta det så det inte ser torrt och spretigt ut.

GÖR DITT SKÄGG LÄTTARE ATT HANTERA.

Hatar inte du när ditt skägg blir oregerligt och stråna trasslar ihop sig i knutar? Nu behöver du inte oroa dig längre, för ett balsam kommer att hjälpa lösa upp knutarna i skägget så det blir lättare för dig att kamma det.

FÅ DITT SKÄGG ATT LUKTA GOTT.

Självklart vill du att ditt skägg ska lukta gott, eller hur? Flera av våra skäggbalsam innehåller dofter som kommer få ditt skägg att lukta gott hela dagen. Och det är särskilda dofter, endast för ditt skägg och inget annat. om du föredrar en helt naturlig doft, så erbjuder vi självfallet även balsam utan doft.

För att få liknande återfuktande effekt för ditt skägg så kan du även testa andra produkter i vårt utbud. Vi har det du behöver om du tittar efter skäggsköljmedel, skäggåterfuktare, skäggolja, och andra skäggprodukter.

SKÄGGVÅRDSTIPS

Vi vill att ditt skägg ska se så bra ut som möjligt med vårt utbud av högkvalitativa skäggvårdsprodukter. Här får du några allmänna skäggvårdstips:

TVÄTTA OCH ANVÄND BALSAM I DITT SKÄGG VARANNAN DAG.

Det kommer ta bort uppbyggnaden av smuts och damm, och kommer att göra så ditt skägg ser mjukt och fylligt ut.

TRIMMA OCH ANSA SKÄGGET MINST EN GÅNG I VECKAN.

Håll ditt skägg i form och låt det inte bli vilt.

GLÖM INTE ATT KAMMA DITT SKÄGG DAGLIGEN.

Du ska ju se till att ditt skägg ser bra ut!

SKÄGGTYPER

Det spelar ingen roll vad för sorts skägg du har eller hur långt det är, du kan alltid behöva ett skäggbalsam. Men om du siktar på att ha ett av följande skäggtyper, då kommer du definitivt att behöva det:

GET/BOCKSKÄGG (LÄNGRE VERSION).

Det här är den populäraste typen av skägg. Det är en enkel stil som ser bra ut på nästan alla. Abraham Lincoln hade getskägg i slutet av sin tid som President i USA.

SKEPPARKRANS.

Det är ett klassiskt skägg som börjar vid käkkanten och går runt hakan utan att täcka den. Den kända filosofen Henry David Thoreau var känd för sin skepparkrans.

CHIN CURTAIN BEARD.

Ännu en klassisk stil som är längre än skepparkransen och den täcker hela hakan. Troligtvis är den mest kände personen Abraham Lincoln, som var den under större delen av sin tid som president i USA.

VAR KAN JAG KÖPA DEN BÄSTA SKÄGGBALSAMET?

Du kan köpa det här. Alla balsam i vårt utbud har designats speciellt för ditt skägg, och dem innehåller bara naturliga produkter för att ditt skägg ska se så fint ut som möjligt. Skrolla upp och se vad vi har åt dig.

Se alla våra skäggvårdsprodukter