365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 35 kr - Gratis över 449 kr-
010-750 27 71 - (arbetsdagar 9:00-17:00)
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

RAKSKÅLAR

13 produkter
13 produkter

Mest sålda

13 produkter

BLI MEDLEM I THE TRIBE

Jag känner till Trendhims Sekretesspolicy. Säg upp prenumeration när som helst.

RAKSKÅLEN - EN OUMBÄRLIG DEL AV VÅTRAKNING

Har du en rakborste, behöver du också en rakskål eller en rakmugg, för att löddra upp tvålen i. Du kan naturligtvis också använda en helt vanlig kaffekopp eller skål. En riktig rakskål har tillräckligt stor diameter så att du kan löddra upp tvålen, så det är viktigt att du tänker på rakborstens storlek, när du väljer din rakskål.

DEN KLASSISKA RAKMUGGEN

Många föredrar den klassiska rakmuggen, en relativt stor rakskål i keramik som är relativt tung, och med en knopp på sidan för att hålla i muggen.

SÅ HÄR ANVÄNDER DU EN RAKSKÅL

Börja med att blöta ned din rakborste i ljummet vatten. En del föredrar att låta den stå i blöt några minuter före användning. Lägg därefter lite raktvål eller rakkräm i botten av skålen. Vispa sedan upp tvålen tills den har samma konsistens som raklödder. Det varierar kraftigt mellan olika raktvålar, hur mycket vatten som ska till, men börja med att använda enbart den genomblöta rakborsten.

Se alla våra rakprodukter