Fri frakt på allt | Slutar om:

00:00:00

Fri frakt på allt

Slutar om:

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Gratis standardfrakt för alla beställningar-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

RAKTVÅL & RAKKRÄM

Ingen rakning utan raktvål eller rakkräm. Vi har samlat ett urval av produkter, som garanterar dig den behagligaste rakningen.
Använd filtren här nedan för att segmentera produkterna.

kr
kr
27 produkter

KLASSISK VÅTRAKNING

En god rakning kräver en rakkräm eller raktvål för att blöta håren, och göra huden redo för rakningen.

För en riktig klassisk rakning ska du använda en rakborste, som används till att löddra upp raktvålen eller krämen. Förutom att fukta ner och lyfta upp skägget, ser rakborsten också till att exfoliera huden medan du påför tvålen, och avlägsnar därmed döda hudceller. Samtidigt har rakborsten den fördelen, att den kan få in raklöddret även under de minsta håren, och sörja för en närmare rakning. Låt oss ta en titt på de olika produkterna.

PRESHAVE CREME

Preshave är inte en nödvändighet för en bra rakning, men kan vara bra om du har problem med irriterad hud under och efter rakning. Preshave är en sorts fuktkräm som har till syfte att lyfta skäggstubben och förbereda huden för rakningen. Smörj in din preshave på huden och gärna mot håren, så att du riktigt får lyft upp dem, 5 minuter innan du rakar dig.

RAKTVÅL

Raktvålen är den mest klassiska och ursprungliga produkten för din rakning, ända sedan 1800-talet. För de allra flesta har raktvålen ersatts av moderna produkter som lödder på burk, vilket vi dock tycker är synd och skam.

Raktvål innehåller en massa fett, som gör huden mjuk och smörjer den under rakningen. Det sörjer för en sund rakning, och en hud som inte blir irriterad. Raktvål varierar i hårdhet från produkt till produkt, men ofta säljs de i formen av en hård puck. Proraso, däremot, gör raktvålar som är en aning mjukare och är riktigt lätta att komma igång med. Tvål är alltid hårdare än rakkräm, men i grunden fungerar de på samma sätt.

RAKKRÄM

Rakkrämen fungerar i det stora hela på samma sätt som en raktvål, men är något lättare att arbeta med, då de ofta säljs på tub. Du kan både påföra krämen med händerna eller med en rakborste, men vi rekommenderar rakborsten, då den har en rad fördelar, som tidigare nämnts. Rakkrämen har mjuk konsistens, och är lätt att löddra upp till en vispgräddeliknande och luftig kräm.

RAKOLJA

Rakolja är helt perfekt för dig som har känslig hud, eftersom den verkligen fuktar och mjukgör huden. Rakolja är otroligt enkel att använda, då den inte ska löddras upp, utan bara ska påföras i ansiktet innan du rakar dig. Om du brukar få en brännande och irriterad känsla i huden när du rakar dig, rekommenderar vi att du provar rakolja.

AFTERSHAVE

Efter rakningen, om du nu inte har använt preshave, och har använt tvål, kräm eller raklödder, behöver din hud fukt, annars riskerar du att få en irriterad hud. En aftershave minskar risken för problem som röda utslag, skäggpest och rodnader.

Har du känslig hud, eller på annat sätt problem med huden, rekommenderar vi alltid att du använder en helt neutral aftershave utan parabener och parfym. Eller så kan du helt enkelt använda en helt vanlig ansiktscreme efter rakningen.

Se alla våra rakprodukter