365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

RAKKNIVAR

Rakknivar, eller barberarknivar, är ett av världens äldsta verktyg. Det är manligt, billigt i drift och försäkrar dig om den absolut närmaste rakningen.
Vi säljer rakknivar både till nybörjaren och till dig som är mer avancerad.
Alla produkter finns på lager, de har full garanti och frakten är självfallet gratis.

kr
kr
12 produkter

ANVÄND EN RAKKNIV FÖR DEN NÄRMSTA MÖJLIGA RAKNINGEN

När män först ville nå en riktigt nära rakning, då vände dem sig av en rakkniv. Det skarpa bladet glider lätt och elegant genom även de grövsta skäggen. De här handtillverkade rakinstrumenten representerar en stor initial investering till skillnad mot andra rakhyvlar men, om man tar hand om det på rätt sätt, är något som kommer hålla hela livet ut.

Trött på att alltid slänga en masa pengar på de där överdådiga, flerbladade rakhyvlarna med utbytbara huvuden? Gör dig själv en tjänst och investera i en rakkniv. Det kommer vara väl spenderade pengar.

RAKKNIVENS ANATOMI

1. Handtag

2. Skuldra

3. Rygg

4. Huvud

5. Spets

6. Egg

7. Blad

8. Häl

9. Skaftet

10. Pivot

11. Tang/Svans

RAKKNIV MED UTBYTBARA RAKBLAD

Rakknivar med utbytbara blad är något som används mest av hygienskäl. Det krävs att man bryter ett tveeggat blad i två delar och använder ett av dem åt gången. Rakknivar med utbytbara blad är perfekta för manscaping - tänk på vart ditt blad går. Vill du även ha det i ansiktet?

BREDDEN PÅ RAKKNIVAR

Med en bred kniv är vinkeln som den ska hållas i relation till hudens yta bättre, det ger en lättare och snabbare rakning. Å andra sidan, det kan vara lite svårt att ta sig runt näsan och öronen. Den perfekta bredden är efter personligt tycke.

RAKKNIVAR I ROSTFRITT STÅL ELLER KOLSTÅL?

Det finns 2 typer av stål, som rakknivar vanligen tillverkas av: Rostfritt stål och kolstål.

KOLSTÅL

Rakknivar tillverkade i kolstål kan slipas för att få en vassar egg än rostfritt stål. Men till skillnad mot rostfritt stål kräver kolstålsbladet mer underhållning och behöver oljas för att inte rosta.

ROSTFRITT STÅL

Även om det inte kan slipas lika mycket som kolstål, behöver du inte oroa dig för rostfritt stål kan ändå slipas nog mycket för att ge många nära rakningar utan att du behöver sluta flera gånger. Dessutom är rostfritt stål extremt tåligt mot fuktiga miljöer där rakkniven används och förvaras... badrummet.

RAKKNIVAR MED GRAVYR

Vi tycker om att anse oss själva som presentexperter och vi värderar unika presenter mest. Den extra tid det tar att gravera en present sänder ett klart meddelande som oftast säger mer än själva presenten. Medan du söker efter en mer personlig present för män, ta en titt på en rakkniv med din egen gravyr på.

Vi erbjuder lasergravyr som kommer göra din nästa present till en sann vinnare. Och glöm inte att ge din egen prägel till din egen rakkniv. Efter du har köpt en till din pappa på fars dag och din bäste vän till hans födelsedag, skaffa en till dig själv. Gravera in ditt eget namn... eller en fin påminnelse att raka långsamt och inte skära dig själv. Om du behöver påminnelse.


Se alla våra rakprodukter