Solglasögon | Köp 2 och spara 20%

Solglasögon | Köp 2 och spara 20%

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 449 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

RAKHYVLAR FÖR MÄN

När det gäller en ren rakning är det verktygen du använder lika viktigt som tekniken du använder. Lyft din rakupplevelse med vår smidiga och ergonomiska rakhyvel. Designad att användas med utbytbara rakhuvuden.

4 produkter
4 produkter

RAKHYVEL MED UTBYTBARA RAKHUVUDEN

Öppna vilken tidskrift som helst för män och du kommer se reklam för rakhyvlar med utbytbara rakhuvuden. Den här typen av rakhyvel utvecklades för att göra rakning mer enkel genom att använda ett lätt utbytbart rakhuvud.

Den främsta fördelen med den här typen av rakhyvel är att den är snabb och relativt säker – det är svårt att göra större skada med den (till skillnad från en rakkniv). Våra rakhyvlar passar våra egna utbytbara rakhuvuden och de du vanligen hittar på apotek och matvarubutiker.

VARFÖR INTE BARA KÖPA EN ENGÅNGSRAKHYVEL?

En engångsrakhyvel är tillverkad i ett stycke, handtag och rakblad som du sedan kastar bort när rakbladen börjar bli slöa. De kommer oftast i en påse med flera och är relativt billiga att köpa på den lokala mataffären. Dessa rakhyvlar varar sällan länge till skillnad mot de med utbytbara rakhuvuden, vilka är av högre kvalitet. Till skillnad mot engångsrakhyvlar ger flergångsrahyvlarna en närmare och bekvämare rakningsupplevelse.

HUR DU FÅR EN NÄRMARE RAKNING

Du har kontrollen över rakningen. Den här kontrollen påverkas av hur du håller i rakhyvelhandtaget. Om handtaget är för stort kommer du inte kunna hålla bekvämt i det. Om den är för smal eller dåligt designad kan den glida iväg och där rök ditt huvud. Det perfekta rakhyvelhandtaget får dig att känna dig säker och lägger kontrollen i dina händer... bokstavligen.

Vårt utbud av rakhyvlar med utbytbara rakhuvuden har handtag som:

Låter fingrarna känna ett säkert tag när du använder rakhyveln

Fångar inte vatten och motverkar att den glider iväg åt fel hål

Passar bekvämt i handen och är lätthanterlig

Du kanske inte har tänkt på hur du hanterar rakhyveln, men det är det sista du vill ha i handen som slinter när du låter en vass bit stål glida över halspulsådern.

KAN JAG BÄRA MED MIG EN RAKHYVEL I HANDBAGAGET?

Enligt svenska transportstyrelsen får du bära med dig både engångsrakhyvlar och rakhyvlar med utbytbara rakhuvuden i handbagaget (observera att du inte får ta med dig engångsrakblad/rakblad för säkerhetshyvlar). Det innefattar rakhyvelhandtaget och de extra rakhuvuden. Kolla upp vilka lagar och regler som gäller i andra länder och flygbolag innan du packar dina saker eftersom det kan vara olika.

Se alla våra rakprodukter