Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

KORSÖRHÄNGEN FÖR HERRAR

Du behöver inte vara George Michael för att rocka ett korsörhänge. Från diskreta studs till kors i sterlingsilver, det finns ett par för alla killar och varje berättelse. Shoppa vårat ständigt ökande utbud – designade för män – och hitta ett korsörhänge du letat efter.

kr
kr
19 produkter

VISA UPP DIN INDIVIDUELLA SIDA MED ETT KORSÖRHÄNGE FÖR KILLAR

Oavsett om det är ett hängande kors för män eller ett ringörhänge med kors, vårat utbud gör det lätt att fräscha till din look och visa upp din unika stil. Från enkla studs till bling och kors i sterlingsilver som du kan se från yttre rymden. Varje korsörhänge för män är tillverkad i nickelfri och allergivänliga metaller som gör dem säkra att bära.

Kolla in våra magnetiska korsörhängen om du inte har piercing. De är perfekta att ta på efter jobbet eller på helgen – inga hål krävs. Och om du är killen som söker efter ett par korsörhängen med en mer gotisk stil... det har vi. Och hipsters, vi har inte glömt er heller. Shoppa vår kollektion korsörhängen för killar och hitta ett par som bäst berättar din historia.

VILKEN STORLEK BEHÖVER DU PÅ DITT KORSÖRHÄNGE?

De flesta korsörhängen för män har designats för att passa vanliga hål i standardstorlek. För att bättre förstå storlekar och hjälpa dig välja det bästa korsörhänget, ta en titt på vilden nedan. Vi jämför de vanligaste örhängesstorlekarna med ett vanligt kreditkort.

Se alla våra örhängen