365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

Ear cuffs för män

Vill du ha stilen hos ett orbital-örhänge men är inte redo att pierca dig ännu? Utforska vårt utbud av ear cuffs för män, från silver- och guldfärg till svarta som är tillverkade i mässing. Ett snabbt och smärtfritt sätt att "tell your story."

kr
kr
24 produkter

EAR CUFFS FÖR MÄN: VAD ÄR DET?

Ear cuffs är smycken som viras runt örats helix och antihelix. De är böjda för komfort, bra grepp och är lätta att ta på och av.

Eftersom ear cuffs inte kräver piercing är de mångsidiga – du kan blanda och matcha dem som du vill. Bär en på toppen av din helix och en på botten – du får en ny stil varje dag.

TYPER AV EAR CUFFS FÖR MÄN

Undrat vilken sorts ear cuff du ska skaffa? Vi gör det enkelt för dig genom att bryta ner det i tre kategorier: Material, färger och design.

Vi använder mässing i våra ear cuffs eftersom det är mjukare än stål, vilket gör det lättare att forma det så det virar sig bekvämt runt din helix. Dessutom är det rost- och korrosionsbeständigt – din ear cuff i mässing kommer hålla en livstid.

Våra ear cuffs kommer i svart, guld- och silverfärg. Guldfärg passar bäst till varmare hudtoner och lägger till en lyxig touch medan tidlös silverfärg ser bäst ut till kallare färger. Svart ser självfallet bra ut på alla och passar så gott som allt.

Alla våra färgade metalldesigner har en PVD-beläggning – titannitrat (guldfärg) och titankolnitrat (svart) fästs på metallens yta på en molekylär nivå och resulterar i en slående finish som är rep- och fläckbeständig. Det kommer varken blekna eller flagna med tiden.

DE POPULÄRASTE EAR CUFFS FÖR MÄN

Du har färgerna och materialen – det är dags att bestämma designen. När det gäller accessoarer väljer de flesta män en ren och klassisk stil. I det fallet är en snygg 3 mm manschett det perfekta valet. Känner du dig modig nog att experimentera? Välj en bredare 10 mm manschett med ett detaljerat geometriskt fönster eller en dödskalle – djärvt och omissbart.