Spara 20 % på alla solglögon

Spara 20 % på alla solglögon

365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

CLIP ON ÖRHÄNGEN

Med öronclips behöver du inget hål i örat. De klämmer till om örsnibben för att sitta ordentligt fast. Det är näst intill omöjligt att se att den inte går genom örat, utan bara sitter utanpå.
Perfekt för dig som vill testa örhängen, men utan att ta hål i örat.

kr
kr
12 produkter

CLIP ON ÖRHÄNGEN FÖR MÄN

Med clip on behöver du inte ha hål i öronen för att se cool ut! De är lätta att ta på och av, så du kan enkelt byta look i farten. Vi på Trendhim har ett stort sortiment av clips så du kan säkert enkelt hitta just din favorit. Vårt urval löper från de helt konventionella örhängena i de vanligaste färgerna, till de lite häftigare varianterna med spikes.

Våra clip on örhängen finns i många olika material, som t.ex. kirurgiskt stål, akryl mm. Om du letar efter ett speciellt öronclips för män, som vi inte har, så tveka inte att slå oss en signal, eller skriv till loss.

ALLERGI MOT SPECIELLA MATERIAL?

Alla våra clip on örhängen är testade och fria från nickel, vilket betyder att de, enligt EU:s regler, avger mindre än 0,5 mikrogram nickel per cm2 per vecka. Är du mycket känslig mot nickel rekommenderar vi inte stål, men däremot naturmaterial som trä eller sterling silver, som vi också har ett brett sortiment av.

STORLEKAR PÅ CLIP ON ÖRHÄNGEN

För att hjälpa dig att välja rätt clips, har vi tagit fram denna bild för att ge dig en uppfattning om storlekarna. De jämförs med ett vanligt kreditkort.

Se alla våra örhängen