Fri frakt på allt | Slutar om:

00:00:00

Fri frakt på allt

Slutar om:

00:00:00
365-dagars returpolicy - utan frågor!
Gratis standardfrakt för alla beställningar-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

MANSCHETTKNAPPAR TILL SKJORTKNAPPAR

Vill du se välklädd ut till ett formellt event utan att behöva skaffa en skjorta med dubbel manschett? Manschettknappar till skjortknappar gör alla plastknappar till en accessoar som skiner. Från ädelstenar till kolfiber, shoppa vår ständigt ökande kollektion och hitta det par som passar dig.

kr
kr
15 produkter

MANSCHETTKNAPPAR TILL SKJORTKNAPPAR FÖRVANDLAR VANLIGT TILL EXTRAORDINÄRT

Manschettknappar till skjortknappar är herraccessoarer som träds över den vanliga, tråkiga knapparna och förvandlar dem till något som drar ögonen till sig. Manschettknappsskydd för herrar gör att du inte behöver ha en skjorta med dubbel manschett för att kunna ha manschettknappar. De här passar vanliga knappar och kan bäras till alla skjortor du hittar i garderoben. De ser riktigt bra ut till smoking och formella event eller om du vill se extra välklädd ut på kontoret.

MANSCHETTKNAPPAR TILL SKJORTKNAPPAR SOM ÄR LÄTTA ATT BÄRA

Du kommer troligen se manschettknappsskydd som täcker knappar istället för vanliga manschettknappar. Istället för att köpa en flashig skjorta med dubbel manschett kan du träda dessa över knapparna i manschetten på alla vanliga herrskjortor. De kan även bäras i översta knappen på din smokingskjorta för särskilda tillfällen då du vill se riktigt bra ut.

Varje par manschettknappar för skjortknappar i vårat utbud passar vanliga skjortknappar. För att använda, öppna helt enkelt basen och träd den undre delen under och genom knappen. Stäng den och du har ett par imitationsmanschettknappar som gör din vanliga skjorta till wow.

Den enda svåra delen är att bestämma dig för vilka manschettknappsskydd du ska bära. Från de med hård, färgad emalj till knappar som har inlägg med pärlemor eller ädelstenar. Det finns ett par som hjälper dig berätta din historia.

HUR DU MATCHAR DINA MANSCHETTKNAPPAR TILL SKJORTOR

Precis som med alla metallaccessoarer ska du matcha metallen i knappen med metallerna i dina andra smycken och accessoarer. Till exempel: Om du bär en silverfärgad klocka kommer ett par silverfärgade manschettknappar som täcker knappar att passa bäst.

PRESENTER TILL MANNEN SOM HAR ALLT

Vi känner alla den mannen... den som redan har allt. Den här sortens kille är helt omöjlig att handla åt. Om så är fallet, ge honom något han faktiskt kommer använda. Pröva ett par manschettknappar för skjortknappar som har kålfiberinlägg – samma material som används för att hålla Ferrari, Aston Martin och Lamborghinis lätta och supersnabba. Eller kanske har en mer klassisk stil och skulle uppskatta ett par svarta knappar? Oavsett hans smak, shoppa runt för att hitta det bästa paret manschettknappar för skjortknappar.

Se alla våra manschettknappar