Tlf: 010-884 88 25
Fri frakt 1-4 vardagar
Gratis returer - 365 dagars returrätt

Sedelklämmor

12 produkter på lager – Leverans 1-4 vardagar

En sedelklämma är det lättaste sättet att ha med sig sedlar och ett par bankkort. Om du inte är intresserad av otympliga plånböcker, kortfickor, portmonäer och allt vad det heter, så kan en sedelklämma vara något för dig.
Ditt val:
Nollställ alla filter
+
Färg

Svart

Stål

Guld

Stäng
Material

Annat metall

Rostfritt stål

Stäng
Varumärke

Trendhim

Stäng
Pris
kr
-
kr
Använd
Sortera efter:
12 varor funna
Ett ögonblick..

Få rabatt och inspiration varje vecka

  • - Upp till 40% rabatt på nya kollektioner
  • - Ta del av Europas mest inspirerande “veckans look”
  • - Exklusiva rabatter till prenumeranter på upp till 50%

...och ännu mer direkt till din inkorg 1-2 gånger i veckan.

Kan sägas upp när som helst

highfive

Oh, yeeah! Du har tagit ett klokt beslut!

Du kan vänta dig det första mailet inom några dagar.

email-bg

Typer av sedelklämmor

Det finns många olika slags sedelklämmor, men de kan oftast sorteras i två kategorier: klassiska sedelklämmor och sedelklämsplånböcker/korthållare.

Klassiska sedelklämmor

Sedelklämmor är verkligen den enklaste slags plånbok som finns. De är vanligtvis gjorda av metall och är perfekta när du enkelt vill hålla koll på några sedlar och ett par bankkort. De är inte bara praktiska, men fungerar även som en stilig accessoar och är utmärkta att förvara i framfickorna.

Sedelklämsplånböcker/korthållare

Dessa plånböcker eller korthållare har en sedelklämma inuti istället för de klassiska sedelfacken. Vissa av dessa har klämman på utsidan, men andra har den på insidan.

Sedelklämma i rostfritt stål

I princip alla våra klassiska sedelklämmor är gjorda av 100% rostfritt stål, och håller i många år. Det är ett perfekt material för en sedelklämma och är både snygg och praktiskt. De är mycket prisvärda jämfört med plånböcker, och fungerar även som en unik och stilig accessoar.

Stilar på sedelklämmor

Eftersom de är mycket simpla i designen finns det inte överdrivet mycket variation till utseendet. Det som alla har gemensamt är att de är awesome.

Plånboken i framfickan

En sedelklämma passar perfekt att ha i framfickan. Du kan inte hitta ett mer kompakt sätt att bära med dig dina sedlar och kort. Säg farväl till utstickande fickor, om du inte bär med dig en rätt fet summa det vill säga.

Hållbar sedelklämma

En sedelklämma i rostfritt stål kan hålla en livstid. Se till att inte töja ut den med alltför många sedlar och kort bara.

Mindre i fickan

Genom att byta ut din plånbok mot en sedelklämma får du ett perfekt tillfälle att rensa ut bland dina gamla bibliotekskort, värdelösa kvitton och andra föremål du samlat på dig i din plånbok utan någon som helst anledning.