365-dagars returpolicy - utan frågor!
Frakt 50 kr - Fraktfritt över 595 kr-
Kontakta Oss
Bli medlem i Trendhim Tribe

Bli medlem i Tribe och få exklusiva rabatter, stilinspiration och mer!

Genom att registrera fin e-post godkänner du vår Integritetsspolicy och godkänner att mottaga e-posterbjudanden och nyheter om våra produkter. Du kan bryta prenumerationen och gå ur Tribe när som helst.

SEDELKLÄMMOR

Vissa killar vill inte ha en stor och klumpig plånbok eller hatar att sitta på en hela dagen. Om du är en sådan kille, ta en titt på vårt utbud av sedelklämmor. En sedelklämma är det enklaste sättet att bära sedlar och kort. Om du är trött på en stor plånbok som dagligen töjer ut din bakficka, då är en sedelklämma något för dig.

kr
kr
12 produkter

Slimma ditt liv

Att bestämma sig att gå över till sedelklämma är ett perfekt tillfälle att kasta gamla kvitton, använda presentkort och dammet som samlats där vi alla önskar att det fanns pengar. När du väl sorterat genom alla saker du måste ha, inser du att det du verkligen bara behöver är lite sedlar och dina kort.

Orolig att du kommer se ut som en gangster när du tar ut en sedelklämma vid matkassan? Bär inte så mycket sedlar med dig. Problemet löst

Olika typer sedelklämmor

Det finns huvudsakligen 2 typer sedelklämmor: klassiska sedelklämmor och sedelklämsplånböcker/korthållare.

Klassiska sedelklämmor

Sedelklämmor är verkligen den enklaste slags plånbok som finns. De är vanligtvis gjorda av metall och är perfekta när du enkelt vill hålla koll på några sedlar och ett par bankkort. De är inte bara praktiska, men fungerar även som en stilig accessoar och är utmärkta att förvara i framfickorna.

Sedelklämsplånböcker & korthållare

Dessa plånböcker eller korthållare har en sedelklämma inuti istället för de klassiska sedelfacken. Vissa av dessa har klämman på utsidan, men andra har den på insidan.

Sedelklämma i rostfritt stål

Rostfritt stål är det perfekta materialet för sedelklämmor eftersom det är slitstarkt och har ett smidigt utseende. Sedelklämmor är oftast mer prisvärda än de flesta plånböcker och fungerar som en unik och smakfull herraccessoar. En sedelklämma i rostfritt stål kan hålla närmare en hel livstid. Spänn bara inte ut den för mycket med dussintalet sedlar och kort.

Redo för en sedelklämma?

Den här accessoaren är slimmad och smidig men ger dig ändå komfort och vetskapen att dina kort och sedlar är säkra. Vissa stilar låter dig lägga till en personlig gravyr för en mer personlig prägel som gör det till en unik accessoar.

Även om sedelklämmor inte tas fram allt för ofta - om du inte gillar att flasha dina cash - så är det viktigt att veta att den reflekterar din smak, stil och modesinne.

Sedelklämmor med personlig gravyr

Att ge din sedelklämma sin personliga prägel gör att du kan berätta din egen historia. Det går bortom att välja en trend och dykare djupare i något personligt. Den är din.

Personlig gravyr på sedelklämmor är också perfekta presenter för den där specielle mannen i ditt liv. Behöver din pappa något till fars dag? Vad sägs om din bästa väns bröllop? Sedelklämmor med gravyr är perfekta presenter till bestmännen och vi kan lasergravera allt från dina initialer till speciella datum till personliga meddelanden som påminner dig hur bra du är. Något som "du är bäst." Okej, det var kanske inte den bästa repliken, men du fattar vad vi menar.

Oavsett vad du väljer, hitta din favoritsedelklämma genom att shoppa vår ständigt expanderande selektion av herraccessoarer.

Se alla våra plånböcker och korthållare